Bréking! A nők és a férfiak egyenlőek!!!

2008.01.07. 05:31
31 hozzászólás

Rózsaszín játék Ford Mustang szemből

Már én is medzsózhattam, nem verték ki a kezemből, de nem is örültek neki. „Babázz inkább, lány vagy.” Negyed század kellett ehhez a csodálatos és hihetetlen eseményhez. A szavazati jog megadása semmi volt. Fogamzásgátló tabletta? Ugyan, jelentéktelen apróság!

Rózsaszín játék Ford Mustangok oldalról

Ford Mustang GT Convertible villanyautó, Playboy Pinkben, kislányoknak, ez a valami!

A “Nézd, milyen ügyesen tartja Andika már most azt a babát!” helyett hozzászokhatunk a “Jaj, hát nem édes a kis Eszter, ahogy vezeti a muscle cart?”

Rózsaszín játék Ford Mustangok szemből-oldalról

“Milyen édesen babusgatja Dóri a babáját!” helyett a játszótéren a szülők így fognak szurkolni: “Láttad a kis Blanka milyen szépen vette be azt a kanyart, ügyes sofőr lesz belőle!”

Ez a vég, a kiscsajok hivatalosan is szocializálódhatnak kiskocsikkal, már nincs mit elérni, biztosan egyenlőek vagyunk, lehet lecsillapodni és nyugodtan főzőcskézni apának.

Persze vannak ennél nagyobb dolgok is. A Ford állítólag tervezi a Playboy Pink rehabilitálását a Mustang színskáláján. Ezen egyszer már ment itt a hőbörgés, pedig ez az okádék autószín nem idegen a modelltől. Itt van belőlük szépen, a fáradt rózsaszín veteránok nem is rosszak. De a tűzforró magenta Saleen sem. Kezd megtetszeni a rózsaszín.

A szerző és a rózsaszín játék Ford Mustang

A rózsaszín lenne az új fehér?