Lőne egy kacskaringós szabadrúgást? (sponsored by KIA)

2008.02.14. 15:08
20 hozzászólás



Megkeresett minket az ügynökség, mi meg azt mondtuk, miért ne. Végülis nem kötelező a  pappas.hu/kia linkre kattintani, és ez mégse egy tolakodó hirdetés, arcba váratlanul odavágott pop up. Email címeket természetesen senkinek nem adunk ki, viszont hátha legalább olvasóink között van futballrajongó, ha már a szerkesztőségben soha senkivel nem lehet semmilyen meccset megbeszélni.


A lényeg, hogy a KIA támogatja az idei foci-EB-t, és erre csinálnak mindenféle reklámot, promóciós tevékenységet. Namármost Magyarországon nem csak a Kia Motors árul Kiát, hanem a Pappas Auto (leánykori nevén Mercedes-Benz Magyarország) is, ez pedig az ő promóciójuk. A lényeg, hogy van egy rakás hivatalos EB-labdájuk, illetve szó szót követett, én azt mondtam, hátha van focibuzi olvasónk, akár három is, ők meg kitalálhatják a reklámízű kérdést, legfeljebb akinek nem tetszik, nem válaszol. Akinek meg kéne egy Adidas labda, hát vegye már a fáradságot.

A bolt tehát megköttetett.

Aztán egyszerre csak eszembe jutott, hátha megint hülyeséget írok, ráadásul pont a címben, és ezzel a labdával nem is lehet kacskaringósat szabadrúgni. Úgyhogy lehívtam népszerű ivócimborámat, Ághassi urat az Index sportrovatától, mert ő fénykorában labdarúgó volt.

Viszont, hogy ne legyen már olyan délutáni segélyszállítmányos a hangulat, a kérdést éjjel (csütörtökről péntekre virradó éjjel) háromkor élesítjük. Az első három helyes megfejtő nyer. Mondjuk lehet itt a Belsőségen is megfejteni, csak akkor tessék regisztrálni, hogy aztán nehogy megjelenjenek itt nekünk a szerkesztőségben huszonketten, hogy csókolom, én vagyok Ülő Bika helyes megfejtő, ide a lasztit.