Az Audi egészséges (munkahely)

2008.02.19. 11:00
332 hozzászólás


Lehet, hogy néha olyan benyomást keltünk, mint akik testületileg nem kedvelik az Audit, pedig az ilyesmi még olyan kemény helyeken is elképzelhetetlen, mint mondjuk Észak-Korea. Nálunk pedig közel sincs olyan kemény diktatúra. Én például nagyon szeretem az Audikat, még az A6-ost, az RS4 meg egyenesen transzcendens élmény volt.

A BMW-Audi vitában se szívesen foglalnék állást, főleg, hogy az érdekesebb Audik és BMW-k nekem általában túl nehezek és túl erősek. Mindennnapi autónak a teljes Audi-BMW palettáról igazából csak a BMW X3 kéne, annak viszont a külső megjelenése fáj, különösen a hátsó lámpája. De azzal a vezetési élménnyel, meg mindennapi használhatósággal, különös tekintettel a háromliteres dízelre, már tudnék együtt élni.

Ennyit bevezetőül.


Nem tudom, van-e autós vagy bármilyen médium, amelyik leközli az ilyen sajtóközlemlényeket, de olvasóinknak joguk van a tájékozódáshoz. Úgyhogy fogadják szeretettel az Audi Hungaria sajtóközleményét. Ha esetleg úgy érzik, van Magyarországon egészségesebb autógyár, szóljanak hozzá nyugodtan.


 

Egészségügyileg is a csúcson

  • Kiemelkedő egészségügyi mutatók az Audi Hungariánál
  • A vállalat hozzájárul a  munkatársak egészsége megőrzéséhez

Középpontban az egészség: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. több mint 5800 munkatársának egészségi mutatója az elmúlt évben elérte a 

98,2 %-ot. Ez azt jelenti, hogy a vállalatnál dolgozók kevesebb mint

2 %-a volt hosszabb vagy rövidebb ideig betegállományban. „Ez egy nagyszerű eredmény” – értékelte a mutatószámot Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója.  Ezzel a eredménnyel az Audi Hungaria a Volkswagen-konszernen belül a harmadik legjobb értéket tudhatja magáénak.

„A 98,2 %-os egészségi mutató nem csupán az alacsony  munkatársi átlagéletkornak köszönhető, hanem a vállalat arra vonatkozó törekvésének, hogy a munkatársak egészégét és életkörülményeit javítsa. Meggyőződésem, hogy ez a kiváló eredmény példaértékű Magyarországon. Az Audi Hungaria a jövőben tovább fejleszti az egészség megőrzést célzó programját.« – tájékoztatott Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

Az Audi vállalati filozófiájának megfelelően az Audi Hungaria arra törekszik, hogy munkatársainak segítséget nyújtson egészségük és erőnlétük megőrzésében. A vállalat térítésmentesen biztosít orvosi vizsgálatokat, egészségügyi állapotfelmérést és fitnesz-tanácsadást a munkavállalóinak. Az elmúlt évben közel 500 munkatárs kapott az Audi Hungaria Egészségügyi Központjában influenza elleni védőoltást. Ezen felül a munkatársak 10 %-a vett részt allergia- és koleszterinszint vizsgálaton.

A választható béren kívüli juttatások köréből különböző, az egészség megőrzését célzó sport- és szabadidős tevékenységeket vehetnek igénybe a vállalat munkatársai. A juttatások közül az üdülési csekk az egyik legnépszerűbb, de életbiztosítás és egészségpénztári szolgáltatás is választható.