Mennyit fogyaszt az Ural?

2008.02.19. 19:00
52 hozzászólás


Gondolom, a google viszi cikkünkhöz az érdeklődőket, mert a mi címlapunkon már elég régen szerepelt. Viszont elég sok olvasói levelet kaptam rá annak idején, csak a tavalyi leveleimet már a szerver iránti empátiából töröltem. Ugyanakkor még mindig jönnek, és általában az a lényeg, hogy az Ural márpedig nem fogyasztott annyit.



 

Tisztelt Winkler Róbert !

1.5 évig Ural 375 soför voltam a seregben . Az írásában említett 170-250 literes átlagfogyasztás erősen túlzó !! A századunknál ( 6 drb.  Ural 375 ) kb. 100 literes átlagfogyasztásuk volt igen nehéz terepű gyakorlatoknál .
Dávid Gyula

Tisztelt Totalcar!

Nemrég olvastam az Ural 375-ről szóló cikket és azt kell mondjam, ennyire nem szörnyű a gép. Igaz nekem egy Kamaz W 8-as dízelmotorral szerelt 375-ösöm van, amit jómagam építettem át. Igaz, nem hobbi, hanem erdészeti célra. Hátulütője annyi,hogy a végsebesség így 40 km/h-nál kimerül, viszont nincs az a teher, amit ne vinne el a hátán.

Jelenleg az autó összsúlya 12-13 tonna körül van,ami néhány darab rönkkel eléri a 20-22 tonnát is. És bírja az orosz technika.

Benzinszállító járgányként húzta az igát, mind az 1500 km-en keresztül,amit sikerült belehajtani a honvédségnél. Azóta kapott ezt-azt és egy terepszínű festést.

További jó munkát!

 
Hát akkor tessék: ki hol volt katona? És mennyit fogyasztottak az Uralok?