Költözik a Totalcar a Hungexpóra

2008.03.21. 22:24
7 hozzászólás



Időközben el kellett jönnöm. Ezeket a sorokat már itthonról írom, óriási megkönnyebbülés a jól ismert tasztatúrát csapkodni a laptop kicsi, fura és idegen billentyűzete helyett, arról nem is beszélve, mennyivel gyorsabban haladok. Mivel hazaértem, csak telefonon értesülhettem arról, hogy már megérkezett a Totalcar standjára - igen, mi is kiállítunk néhány autót - Winkler MX-5-öse, Csikós imádott állólámpás Mercije, amivel - vagy akivel - a rossz nyelvek szerint nemi életet is él, és Karotta rettenthetetlen és elnyűhetetlen driftautója, az AE86-os Corolla.


Amikor ott voltam, még csak a Postás cápa-BMW-je volt kint, amit a tulaj és Nyegleo kolléga boldogan tisztogatott, hogy a diszkréten rozsdafoltos masina ne valljon szégyent az exkluzív környezetben. Házi tündérünk, Angéla is a helyszínen serénykedett, ő a mi legerősebb bástyánk. Ha nem lenne, semmi nem lenne. Szervez, intézkedik és segít, ha baj van.


Ha minden igaz, Karotta isten tudja, hány száz lóerősre tuningolt 200 SX-e is részt vesz a rendezvényen, ha el tudja indítani. Csak annyi biztos, hogy egyelőre máshol van, de drukkolunk neki. Lesz a standon még egy plazmatévé is, amin a Totalcar legemlékezetesebb, leglátványosabb felvételeit tekinthetik meg. Idézem Winklert: "Robertó álmából keltve is lazán összevág egy bestofot".