Vajon kinek kellett a T3 Syncróm?

2008.06.09. 21:42
73 hozzászólás


Egy jó barátom hívott ma este, mellesleg kaptam tőle két képet és egy levelet is. Ellopták ugyanis a tök régi VW t3-as Syncro buszát, amiről azt kell tudni, hogy frissen javíttatta a karosszériáját, felújíttatta az adagolóját, nagyon rendben volt az egész, csak az első hajtás hiányzott belőle, mert azt még épp otthon henkölte. Benne a gyerekülés, szerszámok, ilyet az ember persze nem tart utcán álló autóban. Általában ő sem, de a kocsi hajszálpontosan a rendőrőrssel szemben parkol, gondolta, pár óra alatt nem lopják el. Hát mégis.

Íme a levél:

 

1,6 TD, Syncro (első hajtás, kardán nem volt benne javítás miatt), belseje bézs, világosbarna szövetülésekkel. 15 collos Passat lemezfelnik, 215-os Marangoni terepgumik voltak rajta. Középen mindkét oldalon tolóablak, antenna a szélvédőbe integrálva. Szélvédőn bal oldalon kavicsfelverődés. Frissen volt alvázvédve, lakatolva, néhány helyen barna alapozóval le volt kenve, a kasztnin az összeeresztéseknél szórógittelve vékony csíkban.
Alvázszám: WV2ZZZ25ZDH073845
Motorszám: CS 114106
Rendszám: HCW-363

 

Köszi

Ádám

 

Ha valaki hall tehát ilyenről, vagy el akarnak neki adni hasonlót, de talán más színűt, szóljon, bitte. Csak csendben, pszt... Vagy ha vesz egy ilyen buszt első hajtás nélkül, jó olcsón, tudjon róla, hogy van hozzá eladó első szett. Érdekmúlás miatt jeligére a kiadóba.