Nyírjon füvet Fittipaldival!

2008.07.08. 15:08
31 hozzászólás


Mit gondol, melyikre van nagyobb esély? Hogy még egyszer ebben az életben körberadírozza Zeltweget egy JPS-matricás Formula-1-es Lotusszal, vagy hogy napokon belül füvet fog nyírni a kertben? Szerintem kár ezt feszegetni, lúzerek vagyunk mind. Magyarjaink közül F1-es autót csak olyan kiemelkedő tehetségek vezethetnek, mint Baumgartner Zsolt, vagy Palik László. Az hogy a Karotta is kapott egyszer pár kört egy Renault-val, csakis a véletlen műve lehetett.

Ám a fűnyírás is azonnal édes teherré válik, mihelyt apuci megkapja karácsonyra e pompás masinák valamelyikét.

Kari küldte ezt a linket, ahol egészen fantasztikus fűnyírók képeire lehet állat ejteni nagyiparilag. Nekem a legjobban az Emerson Fittpaldi Lotusához megszólalásig hasonlító, fekete-arany Lotus tetszik, talán azért, mert azt megismerem.

A gumik persze a használat módjához igazodva bütykösebbek a kelleténél, meg aztán a hetvenes években nem volt még olyan multifunkciós kormány, mint amilyen ennek a gépnek a szárán van kezelőkonzolként, mindazonáltal az illúzió csaknem tökéletes, de minimum mellbevágó.

És vannak még mindenféle jóságos szerkezetek ezen az oldalon. Ha nekem lenne akár egy ilyen nehezebben beazonosítható, ezüstmetál verdám, biz'isten legyűrném az allergiámat, és átvenném kis feleségemtől az otthoni fűnyírás nyűgjét.

Egy ilyen piros gép slusszkulcsának - bocsánat, berántózsinórjának - birtokában pedig garantáltan 5-6 cm között tartanám a fűhosszt egész nyáron, elmaradnának az eső utáni linkeskedésből adódó tizenkét centis csúcsok. Már csak a forgalmazót kéne megtalálni valahogy...