Mit sugall a sajtófotó?

2008.07.21. 10:27
43 hozzászólás

 

Kedves olvasónk Horváth Balázs szúrta ki az X6 sajtófotó galériájában ezt a képet, amiről a következőket írta nekem és a cikk blogjába kommentként:

Nem tudom észrevettétek-e, hogy ezen a - nem túl jó minőségű és a kreatívitást kissé mellékelő - gyári sajtófotók egyikén milyen jól megfigyelhető a béemvésekről kialakult általános  nézetet alátámasztó kis apróság. Konkrétan a forgalommal szemben vészvillogóval álló autó, ami blokkolja a hídról lehajtó forgalmat. 
Legalább a gyári sajtófotókon nem kellene ilyet, vagy ha mégis muszáj akadályozni a forgalmat, akkor ne látszódjon, vagy használjunk egy kis fotosoppot.

 Íme a kép:

Kattintson és X6 sajtógaléria nyílik

Vitatkoznék ezzel a tények szintjén, valamint nekem más tűnt fel a képen egy kicsit jobban megnézve.

Ha az autó budáról jön pestre - mégpedig onnét jön, amit jól érzékeltet a képen látható palota és a sikló - , akkor a jó oldalon megy.  Tehát ez kész. A másik, hogy a mögötte álló autó - ha rosszindulatúak vagyunk és nem feltételezzük, hogy a mögötte jövő autó nem az amerikai szabványnak megfelelő szélességjelzővel rendelkezik - valóban vészvillogózik.

Ebből nekem annyi jön le, hogy a BMW X6 tulajának már nem kell szűk helyen vészvillogózva feltartani a forgalmat, van rá személyzet, megteszik ezt helyette mások.