Mégse adom el

2009.02.13. 16:48
100 hozzászólás

Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig tegnap jött egy sajtóközlemény:

On February 12, Mazda Motor Corp. issued the following press release:

Mazda MX-5 Celebrates 20th Birthday at the 2009 Chicago Auto Show

HIROSHIMA, Japan--The Mazda MX-5 (known as the Mazda Roadster in Japan) was first revealed to the world at the Chicago Auto Show in February 1989. To help celebrate the 20th anniversary of this storied roadster, Mazda has announced that the freshened third generation MX-5 is making its North American debut at this year's Chicago Auto Show, which is being held from February 11-22, 2009.

Details are available at:
http://www.media.mazda.com/CGI/rss.cgi?site=2&rss=news

Nahát, születésnapja van a Mazdának! Ezért aztán kapott egy vízmentes mosást, aztán elvittem a régebbi garázsomba, amit a költözéskor nem adtam el, mert el is feledkeztem róla. Viszont megvan, és tökéletesen elfér benne. Jobbra – most nem dicsekvésből mondom, de fontos a megfelelő szomszédság – egy 911 kabrió szokott állni mellette. És ha már a garázsszomszédoknál tartunk, mai hír, hogy megtalálták Sz. Iván autóját, ami állítólag egy BMW X5-ös, mely esetben simán el tudom képzelni, hogy a BMW Magyarország mekkora anyagi áldozatokra lett volna hajlandó, csak hogy Sz. Iván más márkát válasszon, szóval na hol találták meg a gyilkosságban való részvétellel alaposan gyanúsítható Bimmert? Bizony, ugyanebben a teremgarázsban.

További tervek a Mazdával: egy MP3-at játszó fejegység beszerzése, mert amikor ezt az autót vettem, az MP3 még nem volt ennyire elterjedt fájlformátum, a régi Kenwood CD-játszó macskakövön már ugrik, egyébként is nehéz az autóban CD-ket tárolni. Aztán hogy mire használom, még nem tudom, de valahogy megpróbálom rotációban a Tehénnel. Jó dolog a newtimerezés.