Miért nem ilyenek nálunk a mentőautók?

2010.03.03. 23:21
99 hozzászólás


Ezt még ebédnél láttuk a Mekinél. Egy sárga Volvo V70 (S80?) Höglandet felépítménnyel. Bámultuk bambán, mondanám, hogy az állunkat a pincér hozta utánunk, amikor az Insigniához indultunk utána, de mindenki tudná, hogy hazudok, mert a McDonald'snál köztudottan nincsenek pincérek.

Nézzék ezt a dögöt. Micsoda hossz. Micsoda elegancia! Micsoda szín!!! Sipos el is kezdi magyarázni, hogy nálunk csak itt-ott szoktak fényvisszaverő matricát tenni az ilyen autókra, ez pedig az egész iszonyatosan világít. Persze minden, ami színes, matrica rajta.

Kíváncsiak lettünk volna, mit tudhat bent, bár az ilyet talán jobb nem megtapasztalni élesben. Mindenesetre a vezetőülés mellett egy nyomtató vár bevetésre, Ja, és az ülések Recarók, félbőrök.

Aztán a lámpakészlet is megérne egy fejezetet. Mert a szabvány Volvo-fényszóró a legjobb emlékeink szerint nem ilyen. De minden egyéb világítás furcsa, meg nyilván rettenetesen célszerű, például a tükörbe tett index is más - vagy csak ennyire megzavar bennünket az egész dolog látványa?

A sztori eddig:

1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész



(X) akiknek köszönhetjük: