Daewoo Kalos wifi editon

2010.03.28. 07:20
50 hozzászólás

hirdetés
totalcar
Norbi felkészül

Hosszas egyeztetés után sikerült végre a Wi Drive-nak, spark82-nek (civil nevén Kozma Gyula) és a Dension szerelőinek egy tér- és időbeli ponton lenniük. Ezt még az időjárás is támogatta, a tavasz első napján verőfényes napsütéssel fogadta a Sztregova utcába érkezőket.

Amikor a nyertes ajándékoz

A Dension az ünnepélyes átadásra egy plusz meglepetéssel kedveskedett, Michelisz Norbi többszörös bajnok adta át a nyereményt. A szokásos autogram és pólóosztogatás után meglepetésszerűen a Gyula is előhúzott tarsolyából egy nyereményt, és egy üveg, a családja által termelt minőségi fehérbort ajándékozott a majdani WTCC győztesnek.

Kezdődik a műtét

Közben a szerelőállásra beálltak a Daewoo Kalos-sal, és körülbelül fél óra alatt sikerült beszerelni a multimédiás eszközt, ami a könyebb kezelhetőség miatt végül a kesztyűtartóba került. A fejegység alatti 1 DIN méretű helyre pedig hamarosan egy merevlemez dokkoló kerül.  Innentől kezdve olvasónk egy 3G modemmel akár internetezhet, netrádiókat hallgathat, a rácsatlakoztatott merevlemezről pedig évekig hallgathatja a zenét.