Így vettünk veteránt

2010.04.07. 15:13
113 hozzászólás

Kedves olvasóink! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy tegnap késő délután elkészült az egész estés Domsjö Expressz film. Ez nem kis dolog, tekintetbe véve, hogy a 60-70 gigabájtnyi nyers videó borzalmas mennyiségű. Ezt felscriptelni, összevágni, minden kísérő látványelemet elkészíteni, belefűzni, majd egy nézhető filmet készíteni belőle röpke két hét alatt lényegében kitöltötte mesteri vágónk, Robertó életét. Most már ott tartunk, hogy csak telefonon érintkezik velünk, napok óta nem láttuk, de akkor sem mennénk közel hozzá.
Kereszturi Tomi elkészítette az animációkat, én szüntelen belepofáztam, de a végeredmény egy szórakoztató, könnyed film lett, a zenét a mi kutyánk kölykének, a világhírű Kula zenekarnak köszönhetjük.
Egy film, mely a tízéves Totalcar születésnapja alkalmából kiadott ünnepi dupla DVD egyik teljes lemezét elfoglalja és OT Expós standunkon megvásárolható lesz, sok minden mással egyetemben. Készülünk a bulira nagyon, holnap is nyakunkba vesszük az országot és a piros Doblóval lezúzunk Bonyhádra, az ország tán utolsó, szocialista szellemben működő üzemébe.
Addig is, fogadják szeretettel ezt a kedvcsinálót.


(X) akiknek köszönhetjük: