Oldtimer Expo, Totalcar, 1. nap. Elkezdődött

2010.04.16. 16:13
91 hozzászólás


Üdvözlöm önöket tömött standunkról. A standról, ahol tulajdonosok mutogatják autóikat a látogatóknak, a standról, ahol mindent szabad, feltéve ha óvatosan csinálják.
Reggeli hivatalos sajtótájékoztatónk után megnyíltak a kapuk és mi – bevallom – kicsit félve figyeltük a hömpölygő tömeget. Vártuk a reakciókat, vajon jönnek-e, viszik-e a portékát, megnézik-e az autókat.

 

Nem hazudok, ha azt mondom, hogy a két póló és a dupla DVD óriási siker lett, három óra alatt elvittek százötven darabot, mindkét pólóból legalább ennyit. Mondjuk ebben óriási szerepe van Angélánknak és a két – meglehetősen csinos – hosztesszünknek is. Az autók mellett tulajdonosaik és jelenleg is több tucat érdeklődő, kedves olvasó, egyedül egyvalaki lépett oda úgy a Winklerhez, hogy „miafaszérthoztátokkieztazalfátazenyémszebb”, de őt már a kijárat felé láttuk távozni, mintegy öt perce. Neki nem jött be, sajnáljuk.

Vendégeink, barátaink igazán kedvesek, kivétel nélkül van egy-egy jó szava mindenkinek. Jómagam jelenleg a színpadi heverőn üldögélek, mellettem Asszur írja a híreket bőszen, köröttünk zsivaj és csicsergés. Néha-néha szívünkhöz kapunk egy pillanatra, amikor felugat mellettünk a Lotus Europa C16-os Opel versenymotorja, de ez idővel megszokható.

Temérdek hiperritka autó, többek között egy egyedi karosszériás Ferrari 250 GT egy Aston DBS, mindenféle Rolls-Royce, Sport Quattro Audi (egy), öreg és új Mercedesek, fakarekűtől csöves rádión át MG 131-es Messerschmitt gépágyúig van itt minden.

De tényleg minden. Ami valamilyen szinten mechanikusan mozog, abból biztosan van itt legalább egy.

Most megyek, megkeresem Csikóst, mielőtt örökre beszippantaná őt a veterános milliő. legutóbb Karesszal láttam somfordálni. Merre csillog a Kopasz? 

(Telós bandi pedig ráállt egy hosszabb cikkre. Remélhetőleg, estére elkészül.)