Túl sok erőszak

2010.12.25. 14:20
213 hozzászólás

Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat.

Nem való ez rendes férfiember szemének. 

Most kellene megállni...

Nem, nem arról van szó, hogy ismét gond van a gázpedállal, és a Toyota további kísérletezés helyett inkább eltörli a föld színéről a kínossá vált autókat.

A neten néhány napja kering a hír, hogy csempészett autókat zúznak be a helyi Zalkaponék. Valójában nem ez a helyzet, a csempészett autókat (illetve azokat, amelyeket legálisan importáltak, de elmulasztották a vámfizetést) ott sem darabolják fel, hiszen élvezeti és használati értékük nem kevesebb, mint amelyek a legális csatornákat járták be. Ha nem is gyermekotthonokba és rászoruló családokhoz kerülnek, mint a hamisított pólók, de orvosok, rendőrőrsök, vámosok kapják meg a legalizálás után szolgálati autóként.

Ezek az autók más módon kerültek a Végzet Nagy Markolókalapácsa alá és az Enyészet Szent Préspofái közé. Szállítási sérültek, a helyi Лагермакс karcolgatta meg itt-ott a technikát.

Nem bízzák a véletlenre
 

Az orosz trélerek persze ugyanúgy biztosítva vannak, mint itthon, ám a biztosítók odaát szigorúbbak. Különösebb probléma nélkül kifizetik a teljes autó árát, ellenben a "roncsot" bevonják, és bezúzatják, megakadályozva ezzel, hogy üzletszerűvé váljék a sérült autók használható elemeinek értékesítése privát csatornákon.

Ez a gyakorlat szül néha ilyen extrém eseteket, amikor az egyébként alig-alig karcolódott autók is a présbe kerülnek - mindannyiunk nagy fájdalmára.

Kis pasztával eltüntethető...

 

Mi pedig csak pislogunk, elmorzsolunk egy könnycseppet. Ha nem is egy vadállat élményautó egy ilyen Camry, azért bármelyikünk szívesen masszíroztatná a prosztatát egy ilyenben.
No meg Tibby is fiatalítana lassan...