Döntsük meg a Mitsubishi rekordjait!

2011.02.13. 15:29
81 hozzászólás


A japán márka marketingesei elég csehül állhatnak ötlet terén, vagy csak volt idejük egy gigantikus értekezletre, ahol kitalálták, hogy népszerűsíthetnék termékeiket. Döntsünk meg Guinness-rekordokat! - kiáltott fel valaki hangosan és az ötlet első hallásra jónak tűnt.

Ám hamar rá kellett döbbenniük, hogy egy - már létező - Guinness-rekord megdöntése nem is olyan egyszerű és olcsó, ráadásul speciálisan felkészített autót is igényel, ami még megdobja a költségeket. Mit lehet tenni, olyan jó ötletnek tűnik... Aztán jött a felismerés: találjunk ki magunknak rekordokat! Nem is egyet, ötöt, és állítsuk be őket mind egy nap!

A Mitsubishi kivonult a befagyott kanadai Szellem-tóra és a világ gazdagabb lett öt új, csodálatos, megdönthető rekorddal:
- Jeges, váltott szlalom negyedmérföldön világrekordja. (13 zászló, egymástól 100 lábnyira): 1 perc 11 másodperc, hűűűűűű!
- Legrövidebb fékút jégen 30 mérföld/óráról világrekordja: 56,2 méter, háááááá!
- Legtöbb leírt teljes nyolcas jégen: 3 kör 2 perc alatt (itt meglehetősen kevés információ áll rendelkezésre), de mindenképpen hőőőőőő!
- Havon tolatás 30 másodperc alatt a legnagyobb távolságra világrekordja 300 méter, aztaaaaa!
- Leggyorsabban teljesített négyzetes körpálya murván világrekordja: 19 másodperc (szintén fukar infóval), zúgjon a taps!

Azt hiszem, a Minél Több Idióta Rekord Egy Nap Alatt (MTIRENA) kitüntetés aranyfokozata méltó helyre került, de erősen gondolkodunk rajta, hogy az év végén kimegyünk a befagyott Balatonra két téligumis Wartburg Touristtal és megdöntjük mindet. Ha pedig nem sikerül, akkor beállítunk újakat, mint mondjuk:

- Félkézzel Velorex-tartás a nyári hőségben világrekordja
- Makkos cipőben Hősök-tere átfutás világrekordja
- Daewoo Tacuma-nézés világrekordja, de a minap Winklerrel eszünkbe jutott a Kötött téli sál-majszolás világrekordja is.

A Mitsubishi-rekordokat azonban mindenképpen meg kéne dönteni, figyeljen csak ránk a világ.