OT Expo 2011: Itt jövünk!

2011.03.08. 15:33
69 hozzászólás

Fuh, az biztos, hogy a tavalyi OT Expós jelenlétünk mind a mai napig élénken él emlékezetünkben. Embertelen hajtással előtte-közben-utána, de sikerült egy egész jó bulit összehoznunk 10 éves születésnapunk alkalmából. Akkor sokan letettük a nagyesküt, hogy soha többet, persze eddig tartott a fogadkozás.

IMG 7802


Egyrészt mi sikeresként könyveltük el a dolgot, hiszen rengeteg olvasóval találkozhattunk, talán senki nem távozott lógó orral azok közül, akik vettek dekoratív lányainktól pólót, DVD-t vagy bögrét netán csak odajöttek egy pár szóra.

Tavaly meglehetősen magasra tettük a lécet, idén is mindenképpen meg akarjuk ugrani, ezért – természetesen – ütős standdal és szolgáltatásokkal valamint autókkal készülünk. Az egyeztetés már gőzerővel folyik, minden jel arra mutat, hogy partnereink jóvoltából olyan autókat is sikerül kiállítanunk, melyeket jó eséllyel csak pár ember látott még élőben.

IMAG0007

Természetesen olvasóinkat is bevonjuk a felkészülésbe, idejében pontosítjuk a felhívás szövegét, az olvasói autók számát attól tesszük függővé, hogy mennyi – általunk tervezett – ritka darabot sikerül biztosítanunk. Standunk és az egész látványterv elkészítése gőzerővel folyik, Csikós már elkészült a vizualizációval, Legóból. Persze iszonyúan hipertitkos még minden (a remek, új cuccok is), de érdemes lesz április 15.-17.-én kilátogatni a Vasúttörténeti Parkba. Ütős lesz, ez már most biztos.

És ugye nem feledkeztek meg a 16.-i Oldtimer Sokadalomról sem? Vannak sejtéseink, miféle autók lesznek ott idén a felvonuláson, innen folyamatosan tájékozódhatnak önök is.

Hamarosan újra jelentkezünk.