Új pólók az idei OT Expóra: Vegyétek és vigyétek

2011.04.08. 17:32
45 hozzászólás

Legutóbbi beszámolónk alkalmával még csak a tervekről esett szó, ezúttal már itt a kézzelfogható, megvehető portéka is. Idei pólókollekciónk elkészült, ezúttal is a tavaly már jól bevált és tisztességes ár/érték arányú Gildan-alapokra dolgoztunk ugyanazzal a nyomat-technológiával, mint egy éve. Kicsit féltünk tavaly, mert a mosásállóság csak a használat során derül ki, de nem csalódtunk. A Domsjö-expressz és a Totalcar 10-pólók is még mindig jól néznek ki, hordjuk őket rendszeresen.

Nos, az idei felhozatal sokat elárulhat, semmi nem véletlen. Elkészült standunk két fő attrakciója is, hamarosan megmutatjuk azokat is egy igazi, Csikós-féle látókörszélesítő anyag keretén belül, egyelőre azonban íme a pólók, melyek most elővételben megrendelhetőek, így kerülve el azt a kellemetlen helyzetet, hogy bizonyos méretekből már nem volt a standon míg a többiből túltengés mutatkozott.

Tisztességes minőséget olcsóbban, ilyen kis szériában szinte sehol sem lehet kapni, főleg, hogy ajándékot is küldünk mellé. A csomagküldés az Expó végeztével kezdődik, tehát április 23-tól indulnak a csomagok.

Ezek azok, elsőként a hiperritka Toyota 2000 GT-alapú:

2000gt

Majd a retró jegyében a jó öreg négygangos:

gear


Végül a Yaki-imo-mangás:

yaki-imo

Természetesen hátoldaluk is van, a galériára kattintva a részletek is előjönnek.

Megrendelni direktben, elővételben pedig itt, itt és itt lehet őket.