TCTV Werk 2: Belterj felsőfokon

2011.11.23. 06:15
75 hozzászólás

1. nap: A formaterv ütős

Ígéretünkhöz híven folytatjuk a belterjes információk szivárogtatását, ezúttal amolyan képregény formájában kitálalunk közel mindent, amin keresztülmegyünk egy ilyen kétnapos forgatás alatt. Mint legutóbb a remek Slovakiaringen.

1. nap: A mindig vidám Totalcar-OMG Visuals-csapat

Hamar kiderült, hogy az első blikkre egyetlen, nagy, sportautó-összehasonlítónak tervezett anyagból nem lesz semmi. Hiába sportos - vagy annak mondott - mind, de nagyon eltérő filozófia és kor szülöttei. Leginkább a felhasználási profiljuk vert közéjük éket. Ezért szétszedtük a csoportokat és így lesz jobb. Lett egy Mini Coupe Cooper S-Citroen DS3 Racing-Civic Type R halmaz, majd egy kétliteres, sperres MX-5 és a Caterham Roadsport 120, végül az istennő, az NSX külön anyagot kapott.

1. nap: Akcióban a háromfős személyzet. Adrián, az airbrush-zseni vezet, mellette Gyuri a krán végi kamerát kezeli, a kakasülőn pedig Dani fagyoskodik, ő mozgatja magát a kart

Az eredmények meglepőek lettek, az összehasonlítók azonos körülmények között zajlottak, a köridők önmagukért beszélnek. Elégedettek sosem vagyunk, de lelkünk mélyén tudjuk, hogy három remek anyagot adtunk hozzá a Totalcar TV-hez. Lesz itt minden.

A történet a képaláírásokban folytatódik, jó szórakozást mindenkinek!

 

Előző adásaink:

Két francia esete a nemzetgazdasággal – Fluence, Avantime, Volt - tctv3 6. adás

Új magyar Mercedes B, Range Rover Evoque – tctcv3. 5. adás

Egy Charger, egy Zafira és egy magányos majom a McLarennél – tctcv3. 4. adás

Úgynevezett létező autók 2 millióért + autóversenyzők – tctv3 3. adás

BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás

Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW – tctv3 1. adás