Elérhető álmok a szerkesztőségből

2011.12.12. 18:47
86 hozzászólás


Belső levelezőlistánk lényegében egy feneketlen, folyton dagadó zsák, telis-tele ötletekkel, vitával és zsibongással. Néha azonban - mintegy nyugtatóként - valaki beküld egy képet, melyre mindenki csak halk óóó-val válaszol. Ilyenkor egy pillanatra megnyugszanak a kedélyek, földre szállunk és tudatosítjuk, hogy hű, ezek még ma elérhető autók, most kéne azonnal venni belőlük egyet-egyet, mert ki tudja, mi lesz holnap?

Van, aki jó úton halad, van, akinek még rakosgatnia kell egymásra a pénzt, de abban mindannyian megegyeztünk, hogy bármelyikük birtoklásáért eszement dolgokra lennénk képesek. Ez a három fotó az utóbbi hónapban tűnt fel, én le is mentettem őket, néhanapján végigklikkelem a mappát és fejben eladom az egyik vesémet. (És mennyi minden nincs még itt!)

De tudom, hogy vagyunk még így páran a szerkesztőségben. Vajon melyik mai autóból lesz klasszikus mondjuk húsz év múlva?

Melankólikus kis belterj-posztunkat olvashatták. Mi pedig elindulunk, hogy ismét egy remek, karácsonyi fotózáson hozzunk össze valami marhaságot...

930Martini 11314104801
vintagetuning
cortina mk1 lotus white green tagi