Totalcar Trackday 2012 (Megtelt!)

2012.02.23. 14:00
245 hozzászólás

visual small
 

Felhívásunk kérdezz-felelek-posztja.

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan megtudtuk a bérsisak, transzponder (köridő méréshez) és a komplett box bérleti díját, íme:         Bukósisak – kb. 25-30 darab áll a rendelkezésre, bérlés: 10 € (+ kaució: személyi igazolvány pl.), maszk: 2 €, Box: 75 € / nap, transzponder: 15 € / nap

Persze nem kizárt, hogy többen használnak egy sisakot, ez megoldható, ha nem ugyanabban a csoportban vannak.

UPDATE2: A gyorsabb, áttekinthetőbb lebonyolítás érdekében (valamint a jelentkezők magas száma miatt) úgy döntöttünk, hogy az egyes meneteket nem 7 körben, hanem 20 percben maximalizáljuk. Így mindenki jobban jár. Köszönjük!

UPDATE 3: Többen kérdezték, mi a helyzet a biztosítással. A jelenlegi állás szerint ún. kiegészítő biztosítást az autó KGFB-biztosító társaságánál lehet kötni, az ár változó, de maximum pár ezer forintból megúszható.

MEGTELT! De nézőként is szívesen látunk mindenkit. Az ő számukra a belépés ingyenes.

FRISS: Hamarosan érkezik a sokak számára már jól ismert felelősségvállalási nyilatkozat magyar nyelven. Minden érintettnek továbbküldjük, valamint körbejárjuk a biztosítás kérdést. A Hungaroring szabályzata azonban sokat mond, így működik ez nagyjából mindenütt. Aki a pályára hajt, az lényegében csak magára számíthat, attól függetlenül, ki okozta a kárt:

...a versenypályán bekövetkezett esetleges balesetek megítélésénél nem a közúti közlekedésre vonatkozó szabályok, hanem az FIA sportszabályai az irányadók. (Kivételes esetektől eltekintve, az ütközéseket általában „szokásos versenybalesetnek” minősíti.)

Addig is angolul tudók itt elolvashatják, letölthetik, németül tudók pedig itt. Ha ezt kinyomtatva, megértve és aláírva magukkal hozzák, elfogadjuk ezt is, nem muszáj megvárni a magyart.