Koenigsegg Agera, BMW 7 vs Audi A8 a 90-es évekből

2012.10.17. 20:30
146 hozzászólás

Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más néznivaló is.

Természetesen, mint mindig, a tévéadás epizódjai továbbra is láthatóak lesznek ingyen a TC-n és az Indavideón. Évente 20 adás lesz, ősszel és tavasszal 10-10. A DoQ jófejségének hála a szponzorkiszolgálásra sokkal kevesebb energiát kell fordítanunk, mint a múltban, így MX-5-ökben vergődő celebek helyett hosszabb filmekre, és a filmek közt élőben, közönség előtt rögzített beszélgetésekre számíthattok.

Ezek a felvételek nyilvánosak, bárki eljöhet rájuk. A konkrét alkalmakra a meghívást a személyes Facebook-oldalunkon találjátok majd meg, illetve később talán a TC-n is, attól függ, hogy hányan lesztek, és hogy mi mennyit bénázunk a felvételek során.

A helyszín a különleges domborzati viszonyairól ismert Hooter's bár pincéje. A személyzet megtekintésére családosoknak nagyszerű alibit szolgáltathat egy Totalcar-est. És kiváló a burger.

A hátsó sorban a bajszuk alatt topgearező renitenseknek üzenjük, hogy igazuk van, valóban van hasonló blokk a népszerű brit Totalcar-utánérzésben is, de egyrészt ott nincsenek emlők, másrészt sajnos nagyon messze vannak, így oda a legtöbben nem tudtok elutazni. Az Oktogon tér azonban Battonyától Nemesmedvesig mindenki számára csapástávolon belül esik, és ez ellensúlyozhatja azt a tényt, hogy mi rosszabb fejek vagyunk.

A fentiek szellemében kívánok jó szórakozást az évad első adásához, a mielőbbi személyes viszontlátás reményében. És nem, baszki, tényleg nem vezettem, megőrülök.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.