X. Belsőség találkozó, 2013, Őrség

2013.07.05. 09:51
161 hozzászólás

flyer


Ez már a tizedik eset.Nyilván ilyenkor ünnepelni kéne, hangzatos címszavakban kommunikálni az eseményt szerte a világba, szponzorokkal, síppal-dobbal, nádi hegedűvel, ahogy illik, ha egy ilyen kerek ünnepet ülünk.

De nem. És szerencsére, hogy nem. Mert eddig - az eltelt évek alatt - mindig attól féltünk, hogy ez az író-olvasó találkozó egyszer túlzottan kinövi magát, nagy, szervezett esemény lesz belőle, sok pénzzel és akkor vége mindannak, ami miatt az eltelt sok-sok év alatt annyira megkedveltük, hogy mára már a szerkesztőségben is izgatottan kérdezik a srácok: mikor lesz? Mikor megyünk?

Mert a Belsőség-találkozó még mindig az, ami volt: egy hétvége velünk-veletek, együtt. Ismert és ismeretlen arcokkal, a végére temérdek új baráttal, arcokkal a nevek mögött. Csak szimplán azért, mert jó együtt. Jó együtt húst sütni, zenélni és sörözni, nagyokat beszélgetni és nagyokat hallgatni. Szép helyen, senki által nem zavartatva, messze a várostól. Aki nem volt, az próbálja ki, ha nem hiszi, kérdezze azokat, akik egyszer eljöttek és azóta visszajárnak.

IMG 0470


Ahogy ígértük, ezúttal az ország sarkába, az Őrségbe megyünk. Itt találtunk egy nagyon kedves és megértő családot, akik a Vadása Camping nevű csodálatos helyet üzemeltetik és megszavazták a bizalmat nekünk. Nem voltunk restek, egy szép napon elautóztunk oda, hiszen csak akkor tudjuk igazán, miről is beszélünk, ha látjuk.

Egyszerű, de tiszta és takaros, konyhával-zuhannyal ellátott négyszemélyes faházak. A meseszerű Vadása-tó alig százméternyire, féltucatnyi étterem és büfé, sütőhely, tűzifa és sátorozási lehetőség az ősfás parkban, parkolás közvetlenül a házak mellett, mi kell még? Ja, mondjuk egy full size focipálya? Az is van.

IMG 0477


Gyertek. Gyertek barátaink és ismerőseink, gyertek ismeretlenek és ismertek, szinte az egész Totalcar-stáb ott lesz. 2013 július 26 - 28 között miénk a hely. Pénteken estefelé lehet érkezni, szombaton bármikor. Kilenc faházat foglaltunk le egyelőre, bővíteni természetesen lehet. A szállás ára baráti: 3000 Ft/fő/éj, ami főszezonban egyáltalán nem rossz, sátrazni 700 forint/sátorhely áron lehet, a tűzifa csomagja is valami 500 forint csupán.

A Totalcar Szalonzenekar ismét kornyikál, mindenképpen játszunk egy komoly focimeccset is (a tavalyi Fecskések-Alsógatyások visszavágója várat magára), sütünk tárcsán, nyárson és bármin, amin lehet és természetesen előad majd Novoth Tibi, Kopasz, a Becsületesnepper, Göbölyös doki és Kőbájker. Kérdéssel-tanáccsal, tokkal-vonóval, ingyen és bérmentve.

Autóval-motorral, bármivel lehet érkezni, ételt-italt mindenki hozzon saját belátása szerint.
Mozduljatok ki, jó dolog az internet és a Facebook, de még jobb, ha kezet is tudsz fogni a másikkal.
Bármi kérdés, óhaj van, azt kommenteljétek ide, amint lehet, válaszolunk.


Nagyobb térképre váltás