Suzukis hiéna: SX4-csomag Esztergomból

2013.09.14. 15:14
128 hozzászólás

Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem hagyta az üzemépületet. Talán a TEK-esek és biztonsági szakemberek vegzálására kárpótlásul, de a rendezvény végén egy púposra pakolt táskát kaptunk, épp olyat, amit az öltönyös urak is. És hogy mi volt benne?DSC_1304.JPG

A nagylelkű csomagban a sajtóanyag mellett találtunk egy digitális fotókeretet, egy pendrive-ot és egy puzzle-t, amin az új SX4 van. Pendrive-unk már van elég, a papírnál jobb szeretünk igazi autókat összerakni, és a multifunkciós (képgyűjteményt, zenét, videót lejátszó) kütyütől is szívesen megválnánk, ezért együtt mennek a hiénának.

A feladat: írj haikut a Suzukiról – szólhat ez a márkáról, egy típusról, vagy bármiről, ami a Suzukival kapcsolatban megihlet. Nem egyszerű hiéna, tudjuk jól. A kreativitás mellé most egy kevés költői tehetség is kelleni fog. A rövid verseket ide, a poszt kommentfalára írjátok. A határidő vasárnap 22:00 óra, így a hétfői hétindító értekezletünkön lezsűrizhetjük őket.

Godzilla-Haiku.jpg

A haiku amúgy egy japán versforma, amely 5-7-5-ös sorképletben íródik. Több típusa van, de ezekkel kapcsolatban a feladatban nincs megkötés. Segítség és a műfajról bővebb ismertető itt vagy itt.