2013.12.01. 09:50
31 hozzászólás


Kicsit megkésve ugyan, de betartjuk, amit megígértünk mindenkinek, aki annak idején eljött az első Faluvégi Farolásra. A rendezvényre, amelyen minden autóbuzi jól érezte magát, kortól, nemtől és autótípustól függetlenül.

Akkor még csak szerettük volna továbbvinni ezt az egész mókát, csak a fene sem tudta, hogy mennyire lesz ínyére az autóbuziknak a hideg és a csúszós aszfalt.

Csináltunk is gyorsan egy felmérést, melynek végeredménye meggyőzött minket arról, hogy érdemes még egy remek kis évadzáró csapatást összehozni. Lehet kapaszkodni, termoszt bekészíteni, itt van:

kakucs2_final.jpg
És ezt a rendezvényt egyben a tavaly december 22.-én, 29 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt remek lett drifter, Gatis Lapans emlékének ajánljuk. Csináljuk azt, amit szeretünk, addig, amíg lehet, ahogy tette ő is. A kihagyott lehetőség örökké kísérteni fog és ki tudja, mennyi időnk van még itt.

Úgyhogy ne maradj le és idejében jelentkezz, mert a helyek száma limitált! Mivel a múltkor csodás önszerveződéssel kialakult a működési mechanizmus, így azt most is megtartjuk: lesz drifter kör a kilinccsel előre kanyarodóknak és pálya-menet az ideális ív rajongóinak. Aggódni nem kell, mert ez egy kifejezetten amatőröknek szóló rendezvény. Jöhet bárki, bármivel, aminek legalább négy kereke van és önjáró. Mivel korán sötétedik, így a kezdést is előbbre hozzuk reggel nyolctól nyitva a pálya vakulásig!

A beugró ugyanannyi, mint a múltkor: 10 ezer forint a sofőrnek, plusz 5 ezer a második pilótának. Büfé (elkerített melegedési lehetőséggel), vécé, biztonsági személyzet és természetesen az esemény kiemelt támogatója - a Continental Hungaria Kft. - ismét hozza remek és profi mobil gumiszervizét, ahol ingyen cserélik a cafatokra kopott abroncsot. Résztvevőknek természetesen ingyen. Nézőknek a belépés díjtalan, bár nem valószínű, hogy sok látogató érkezik majd, hiszen december 14-én még bármi is lehet.


kakucs-ring nagyobb térképen való megjelenítése


Mivel ez nem egy nagyívű rendezvény, ezért óvatosan kell kezelnünk a regisztrációt és előre utalásos módszerre van szükség, hiszen itt 4-5 kieső már érezhetően romba dönti az így is nagyon finoman kigrammolt költségvetést. De a rendszer nem bonyolult.

Mindössze annyit kell tenni, hogy erre a linkre kattintva írsz egy e-mailt (vagy az ommkukacmailponttotalcarponthu-ra), melyben elküldöd számlázási adataidat, a sofőrök nevét (neveit) és a címet, amelyre küldjük a számlát. Cserébe kapsz egy bankszámlaszámot, ahová átutalod a 10 000 ill. 15 ezer forintot és amint az összeg megjelenik nálunk, azonnal küldjük a számlát (e-mailben és postán is). Az utaláskor a Megjegyzések-rovatba írjátok be, hogy TCKakucs2.

Fontos! Ha a jelentkező e-mailtől számított három munkanapon belül nem érkezik meg az összeg (de maximum december 8-ig!), akkor a jelentkezést semmisnek vesszük és átadjuk a felszabadult helyet a soron következőnek.

A regisztráció nyitott, mostantól lehet jelentkezni.

Természetesen ha minden hely megtelik, akkor leállítjuk a regisztrációs folyamatot, erről Facebook-oldalunkon és itt - ebben a posztban - is hírt adunk.

Ha szédülsz a havon, vacogsz a hidegben és nem bírod a zajt, akkor maradj otthon. Ellenben ha mókáznál egy jót velünk, ha szeretnél motorbőgéssel és gumicsikorgatással búcsúztazni az évet, akkor tárazd be a termoszba a teát és gyere! A Kakucsring és a Totalcar rád vár.