2013.12.15. 08:29
96 hozzászólás

Élményautó 110Le & 850kg

62654

Szokásos alkatrész beszerzésemet jártam, éppen a 80GL-hez kellett 1-2 dolog amit be is tudtam szerezni a szokásos bontóstól Németországban.
Bemenet már megakadt a szemem az autón, köszönhető a sárga színének nehéz lett volna nem észrevenni :)

Sportautó vagy nem? - a mi Villámunk

62672

Akartam valamit, ami megbízható, élmény vezetni, jól néz ki, de azért szükség esetén a gyerekek beleférnek. Jó lett volna valami, ami hátul hajt, de ma már csak a sport- ill. a luxusautók tudnak ilyet.

Az igénytelen mini luxus

62650

Odaértem, szerencsére a látvány megegyezett a hirdetés fényképeivel. Az autó megtetszett nekem, olyan szép látványt nyújtott a sok króm díszléc. A plüss belső és minden elektromos benne. A maga idejében ez volt a Daihatsu egyik prémiuma.

El Presidente

62676

Mutogattam a jobbnál jobb gépeket, de úgy tűnt adott az irányvonal, legyen A3! Én nem voltam egy A3 fan, de végül is találnunk egy remek darabot, s nagyon megszerettem, megszerettük.
És akkor tett egy kört a gólya! :)

Lancer-blog

32426

A gumi átcserélésekor szóltak a szerelők, hogy ha felnit akarok venni (jelenleg csak a gyári alufelni van, télit kénytelen voltam rárakatni), akkor mindenképpen a Mitsu-nál vegyem, mert hátul is akkora féktárcsák vannak, hogy más felnit nemigen lehet rátenni.