Karácsonyi Hiéna 2013: A legmenőbb kanna evör

2013.12.20. 16:00
67 hozzászólás

IMG 8391

Egy igazán húsos konc. Nézzék meg jól, mi ez? Marmonkanna? Úgy néz ki, sőt, mi több: abból is készült.

Nézzék, van működő betöltője, folyadékot is képes befogadni, tisztességes fémből készült, súlya is van, ahogy kell.

IMG 8395

Egy húszliteres marmonkanna-alapú gurulós bőrönd ez, nem más. Egyetlen-egy nagy hátránya van csak: a reptéri átvilágítás során valószínűleg ki kell majd belőle pakolni mindent. Ettől függetlenül azonban csak előnyökkel rendelkezik: biztosan nem nyomják össze, bármennyit is pakolnak rá, nem vágják fel egy körömollóval az enyveskezűek, kézipoggyász méretű, kompakt és felülről nyílik. Ráadásul ha ön elbóbiskol és a bőrönd eldől, arra biztosan felriad. A Lufthansa-shopban sincs különb.

IMG 8396

Valamint teljesen vízhatlan, kulcsra zárható és dupla, puha gumikerekeken gurul zajtalanul. Természetesen teleszkópos fogantyú is jár hozzá. Egyedi megjelenése garantálja, hogy nem keveredik el könnyen és nem jön szembe másik

IMG 8394

De nincs ingyen. Meg kell érte dolgozni.

Készítsen kenyértésztából és egyéb hozzávalókból Totalcar-szoborcsoportot! Méghozzá úgy, hogy lehetőleg minél többen (a szerkesztőség tagjai) felismerhetőek legyenek rajta! Fotózza le, a képet töltse fel, a linket kommentelje be ide a posztba és mi kiválasztjuk a nyertest. A határidő 2013 december 23. 18:00. Hajrá!

IMG 8399