Karácsonyi Hiéna 2013: Gokartozás Michelisz Norbival

2013.12.30. 10:00
146 hozzászólás


Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez:

GokartRingLogo1.jpg

Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az a hely, ahol olyan remekül szórakoztunk mi is a minap.

Ide megyünk és jól fogjuk érezni magunkat, kergetjük majd Norbit és mindent megteszünk, hogy utol is érjük (amire vajmi kevés esély van).

A jó hír az, hogy nem valami aljas feladatot kell megoldani. Nem kell a flaszterra hányt vörösborba Totalcar-logót rajzolni, sem színes punkfrizurában éjféli misén selfshot-ot készíteni. Csak kérdések vannak, amikre várjuk a választ.

A kérdéseket én állítottam össze. Nem lesz könnyű. Ezért is adunk rá bőven időt, egészen 2014 január 2. (csütörtök) 17:00-ig várjuk a válaszokat.

Természetesen pontos és alapos válaszokat, az sem baj, ha nem lesz mindegyik helyes, hiszen ha nincs tízszer tíz helyes válasz, akkor akár kilenccel vagy nyolccal is beférhet a válogatott keretbe, a sorrendet a helyes válaszok (de csak azok!) száma határozza meg. Ezeket ide kommentelje be a poszt alá, egy nikcről csak egy listát fogadunk el. Ha netán nyerne, de nem tudna eljönni vagy valaki másnak akar kedveskedni, akkor a hely - természetesen - átadható.

michelisz3


Segítségül annyit, hogy az első öt kérdésre minden pontos válasz elhangzott valamelyik Égéstér-adásban. A többire? Nos, lesz mit csinálni. Érdemes kutakodni a Totalcar és holdudvara környékén.

1. Miről kapta nevét a Skoda Forman típus?
2. Mi volt annak az Égéstér-epizódnak a címe, amelyben Csikós Zsolt letolta a nadrágját?
3. Mitől rücskös a nepper homloka?
4. Kinek az asztala alá menekült be Harry, az erkélyen fogott egér?
5. Miért vett Karotta Alfát?
6. Pontosan melyik napon költözött jelenlegi helyére a Totalcar szerkesztősége? (napra pontos dátum kell!)
7. Melyik autó haladt a sorban a Volkswagen mögött, amikor először készítettünk összehasonlító tesztet a piliscsévi motokrossz-pályán?
8. „Azt szeretném megtudni, hogy a protein meg-e állít a növekedésben, vagy esetleg növök-e tőle?” Mi erre a kérdésre az azóta legendássá vált válasz?
9. Hol volt Michelisz Norbi akkor, amikor Ayrton Senna 1994 május elsején, Imolában, balesetben elhunyt?
10. Hány forintért vásárolta Zách Dani az azóta már eladott Vespa PK50 XL FL-jét?

Gyertek Hiénák, mindent tudó trollok és Totalcar-fanatikusok! Ez a konc a tiétek, ezt csak ti tudjátok megcsinálni! Az óra ketyeg! Addig is BUÉK mindenkinek!