2014.03.09. 07:35
103 hozzászólás

Kényelmes hodály

63290

Előző autóm után (Evo 3, 1.6 benzin, 110 Le + 60-as kipufogó, sportlégszűrő, sport gyertya, ültetve) kombit akartam mert "megkomolyodtam"+kutya miatt. A piacon a többi számomra elérhető árú kombi vagy ronda volt, vagy felszereltségben szegény, vagy még rondább. :)

Hunyorítva sportautó

63316

3 évet használtuk, ment 50 ezer km-t és jött a következő vizsga amin már nem ment át: volt rajta pár rozsdafolt, némi olajfolyás a motoron, és az ABS visszajelző is időnként felgyulladt. Bár rendbe lehetett volna tenni rájöttem, hogy valójában egy hátul hajtós sperrdiffis autót szeretnék így nehéz szívvel eladtam.

Fapados élvezet

63310

Aztán hirtelen megtalálta ezt a Series-t és szerelembe esett,egyetlen racionális érv sem szólt mellette a család a haját tépte.
Se szükségünk,se lehetőségünk nem volt hogy arra használjuk amire egy ilyen traktor tervezve volt,tehát megvette :)

Spórolós SportLine

63304

Az autót a BMW fröttmaningi főhadiszállásán találtuk és szerelem volt az első látásra. Sajnos csak a feleségem részéről. Nekem három kikötésem volt a leendő járművel kapcsolatban: automata, touring, szövetkárpit. Ehelyett most egy fehér színű, világos bőrös, szedán áll a garázsunkban.

Fekete gyöngyszem, igazi csajozós kisautó

63286

Mindenki óvott attól anno, hogy olasz vagy francia kisautót vegyek, mert így drága, meg úgy drága az egész, alkatrész horror árakon stb. Megpróbáltam ezeket az ajánlásokat megfogadni, de valahogy nem sikerült.