Tuning-hiéna csodás kiadványért

2014.05.28. 23:39
43 hozzászólás

A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma övék Európa egyik legtekintélyesebb tuningműhelye, és van egy egész sikeres autóverseny-csapatuk. A családi cég idén 118 éves, amiből az első 115-öt sikerült szépen belezsúfolni egyetlen kiadványba. Óriási képekkel, angol kísérőszöveggel. Tökéletes autós ínyencség, jól mutat bármely polcon. Mondjuk a tiéden, ha jól tippelsz.

abt könyv 1
Kemény kötés, díszdoboz – mi kell még?

Ezt a posztot hamar lesöpri a tartalomgyártás lendülete, és örökre eltűnik a címlapról. Ha nyernél, inkább tedd el a könyvjelzők közé, mert a játék csak később indul: a hungaroringi DTM-forduló időmérő edzésének vége és a futam rajtja közti órákban él majd. Ez egész pontosan a szombat 19:00 és vasárnap 13:30 közötti időszak.
abt könyv 6

A feladat: hány pontot szereznek a hungaroringi futamon Abték? Vigyázz, két csapatuk is van: az Audi Sport Team Abt és az Audi Sport Team Abt Sportsline. A négy pilóta összpontszáma kell. Az nyer, aki eltalálja, vagy a legközelebb tippel. Mankó a pontozáshoz és az erőviszonyokhoz itt, Abték csapatairól bővebben itt.