PP4 – ezt a szezont lezártuk!

2014.06.04. 13:38
19 hozzászólás

Egyelőre ez volt az utolsó parkoló Parkoló Parádé, a negyedik. Szeptemberig most nem lesz ilyesmi a Hungexpón, de nem baj, jön majd az ősz. Ha szeretnél velünk találkozni, a következő ajánlatunk a Totalcar Pályanap a Hungaroringen, most szombaton. Oda is ingyen bejöhetsz.

IMG 6031
Most csak 550 autó jött el

A mostani PP-n megtörtén az, ami eddig még soha: be kellett tolni egy Avensist! Nem húzott be a bendix, ütlegelni meg nem lehetett, mert olyan helyen van. Így múlik el a világ dicsősége.
SAM 5072
Kőművesdekoltázs-alert!

A másik csoda az volt, hogy megjelent A Szinte Gyári Állapotú Calibra is, és az sokat hozzáad a történethez, hogy ha tudjuk: Mosonmagyaróvárról. Ez elsőre nem feltűnő, de a mai szétpimpelt, lexus-lámpás Calibrák után döbbenetes egy ennyire gyári jellegű darab. Gábor, a tulaj megvette hozzá a gyári, és szinte fellelhetetlen fényszórókat, darabját 400 euróért, újrafényeztette a kőfelverődéseket, de lesznek benne szintén gyári ajtópanelek, mert itt-ott már elengedett a könyöklő résznél a bőr. Tudja, hogy lehetne javítani, de ő gyárit akar. Tisztelem az ilyen embereket. Amúgy az autó egy V6-os, és a történet onnan indult, hogy az egyik Égéstérben kijelentettem, hogy a gyári Calibra nem létezik. Hát mégis.

SAM 5034
Egy biztos, az autóipar egyik legszebb formája. Gáborék Mosonmagyaróvárról ugrottak fel

A másik kedvencem a patkányosított pedálos Moszkvics, kifejezetten tetszett a Clio II RS-szekció, a gyönyörű Jaguar kupé és azok a csodálatos Lancia Delták, amelyek mindig eljönnek. Képek a galériában minderről.

SAM 5049
Égetett fa

Köszönjük, hogy eljöttetek most is, úgy számoltuk, hogy 550 autó volt a Hungexpo parkolójában. Jót dumáltunk, nézelődtünk. Érthetetlen, hogyan telt el három óra, de eltelt. Viszlát ősszel!

IMG 6070
Böbe és az ő pólói