2014.06.07. 12:46
4 hozzászólás

Javában zajlik a Totalcar V. Pályanapja a Hungaroringen, mi reggel héttől kint vagyunk, de még mindig nem késő elindulni. Érdemes, mert érdekes, változatos programok várnak mindenkit. Ha a pályázásról le is maradtál, akkor se hagyd ki az év legnagyobb autós buliját.

IMG 7448

A Totalcar standján is tartjuk a frontot. Kivonult a Totalcar-flotta, itt a Hangyász és a Shitgun is, és a legújabb pályanapos pólók is kaphatók. Közvetlenül mellettünk modellautók és autós könyvek között válogathattok.

IMG 7456

A boxokat végigjárva a szimulátorok kedvelői is találhatnak kihívást, a vállalkozó szelleműek pedig a BATAK segítségével mérhetik össze reakcióidejüket és koordinációjukat többek közt Michelisz Norbiéval és Kiss Pál Tamáséval. Mi is kipróbáltuk, így akár Sipos Zolit is lenyomhatjátok, ha elég gyorsak vagytok.

Közben egész nap bemutatózik az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, különleges autókkal és képzett munkatársakkal. A Vezetéstechnikai centrumban is folyamatosan indulnak a csoportok, az Offroad Centrumban pedig igazi profi mutatja meg az utasoknak, milyen érzés, amikor a szélvédőt beteríti a sáros víz.

IMG 7488

Az ország egyetlen Forma-1-es pályáján közben csoportokra bontva köröznek a Pályanap résztvevői - ez nemcsak nekik nagy élmény, a külső szemlélődők is igazi élményautózást láthatnak, mindenféle autóval a BMW-től a Nissanon át a Porschékig.

IMG 7481

Egyszóval nem késő még elindulni, gyertek bátran, a Pályanap ebéd utáni programnak is kiváló. Mi egészen estig itt leszünk, este nyolc körül zárunk. Addig még mindent meg lehet nézni, mindent ki lehet próbálni. Ne maradj le, irány a Hungaroring!