XI. Belsőség-találkozó. Jössz?

2014.07.13. 06:53
75 hozzászólás

2014


Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az olvasói keménymaggal annak idején sűrűn megalapoztunk kemencés lángossal, kofolával és pálinkákkal. Az új jövevények mindig pillanatok alatt beilleszkedtek, aztán megmaradtak.

Mert ez egy remek buli ám, de csak azok tudják, akik eljönnek.

MTM #7

Eddig mindig sikerült jobbnál-jobb helyeket találni ehhez a hosszú hétvégi dzsemborihoz. Általában kétszer szervezzük egyazon helyszínen, ezért idén újra oda megyünk, ahol tavaly olyan csodálatosan éreztük magunkat, az Őrségbe. Pontosabban ide:


Nagyobb térképre váltás

Persze, nem lehet mindenkihez közel lenni, de ha azt mondom, hogy a tükörsima, tiszta vizű tónál már csak a sör hűvösebb, hogy a fából ácsolt mólón mennyire jó kifeküdni és hallgatni a bölcsességeket, hogy mennyire jól esik reggel a rántotta kilencven tojásból... nos, akkor talán ti is úgy gondoljátok, hogy megéri a fáradtságot és a ráfordított időt.

MTM #8
Margó, Karesz fele, rajongói gyűrűjében

Természetesen idén is zenélünk (itt nincs diszkó és flitter), készülünk fotós/cikkíró workshoppal, meglepetésvendéggel és persze mindennel, amire csak kíváncsiak vagytok, szomjan sem maradtunk eddig, meg éhen sem. Ejtőzés, nyugalom, haverok, a Totalcar-stáb nem ördögtől való és persze nézhetünk filmet is este. Illetve bármit, ez a mi kis woodstockunk. Nézd meg, miről maradtál le tavaly.

DSC 1916

Úgyhogy ha nem akarod kihagyni az idei mókát, akkor augusztus 8-tól 10-ig ne tervezz semmit, helyette irány a Vadása-kemping Hegyhátszentjakabon. Péntek délutántól érkezhetsz, a kapacitás ugyan véges, de valahogy elfértünk eddig és el fogunk ezek után is. A szállást adó faházakban van minden, ami a komfortos élethez kell, a park fái árnyékot adnak a legnagyobb melegben is és senki nem szól ránk, ha egy kicsit hangosabbak vagyunk. A szállás ára 3000 Ft/fő/éj, sátrazni 1000 Ft/sátorhely áron lehet, a tűzifa 500 forint/csomag áron kapható. Büfé van, kisbolt a faluban, ahol ha nincs valami a boltban, akkor lehet kapni frissen, háztól (pl. tojás).

IMG 0470

Minden más ingyenes, a tó csodálatos, a hely pazar. Facebook-oldalunkon vagy itt kérdezz bátran. És gyere!

DSC 1946