2015.01.16. 17:24
16 hozzászólás

A közösségi oldalak legnagyobb problémája az információ szűrésének teljes hiánya. Elég szívmelengető amikor a "Nem adok jogot az adataim felhasználásához" és az egyéb érdektelen poszt között feltűnt a következő.

Az egyik ismerősöm kedvelte, majd miután közelebbről megnéztem nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá mi ez és hogy készült. Az elkövető István, inkább olvassátok az ő leírását:

"Megpróbálok pár mondatot írni a dologról: Béres István vagyok autófényező mester. 5 éve foglalkozok fényezés nélküli horpadás- és jégkárjavítással, Ez a "mű" is ezzel a technológiával készült (belülről nyomogattam ki egy pálcával). Körülbelül 1,5 óra alatt készült el. Nem megrendelésre csináltam, ez csak 1 próbálkozás arra,hogy hogyan lehetne a horpadás javítást és a kreativitást ötvözni. Úgy gondoltam, ha a fényezés nem sérül meg egy jégeső által okozott horpadáskor, akkor talán kifelé is működik a dolog.Erre kerestem magamnak bizonyítékot. Az, hogy miért puma lett? Olyan ábrát akartam ami könnyen felismerhető és nem éles vonalakból áll. Szándékomban áll még hasonló ábra elkészítése, ötleteim már vannak.Talán a tél folyamán tudok rá időt szakítani. Az autó egyébként egy Suzuki Splash.

Üdvözlettel: Béres István"

Kövezzetek meg nekem tetszik és biztos nem válik cikivé mint egy tigris airbrush a motorháztetőn. Kíváncsian várom, mit lehet még ebből kihozni.