Egy autó a belső sávból

Népítélet - Heti merítés

2015.12.06. 08:58
63 hozzászólás

"...eszi az életemet, mint a rozsda..."

Van olyan ismerősöd akinek nagyon jó nő a felesége? És mindenki őt akarja? Mindenki olyat akar? Aztán amikor szerzel magadnak egy ilyet, a kezdeti katarzis után hamar rájössz, hogy nem hűséges, nem szeret és egyre többe kerülnek a ráncfelvarrások és a plasztikai sebész...

Hálás Hófehérke

Meglett az autó, cseréltem rajta lengéscsillapítót mert nagyon dülöngélt az autó erősebb oldal szélfúváskor illetve kanyarvételkor.

Vanília Villám

A család egy emberként rohanta le a Baby Benzt :). Akkor nézzük mit kapunk a pénzünkért (299e Ft). Itt-ott az ívek betegek, egy két plezúr, de nem vészes (jól állt neki a távolság) nem áll le az autó, a kuplung rögtön fog. Ennyi volt a hibalista. 

TypeS mint Sport

Ha éppen-hogy megnyomom a kuplungpedált (kb 1 cm-t) akkor elhallgat. Fórumokon többen írták és persze azóta én is tudom, hogy ennek a modellnek a váltó a gyenge pontja főleg a nyelestengely csapágy miatt. 

Egy autó a belső sávból

15000 km környékén elkezdett csörögni a motor, eleinte csak indításkor, főleg esőben, nedves időben, később ez a tipikus ékszíjas hang alapjáraton állandóvá vált. Az egyik BMW-szervizben az ékszíjcserénél nem jutottak tovább, azt mondták, jó így, ahogy van, használjam és kész.