Ha nincs hó, de már csapatnál egy nagyot

2017.01.01. 16:25
6 hozzászólás

Az idei télen egyelőre nem örülhettünk – vagy éppen bosszankodhattunk, ki-ki vérmérséklete szerint – komolyabb havazásnak. Így voltak ezzel a spanyolok is, így a hókocsizás és a fehérbe öltözött gyorsasági szakaszok szerelmesei egy kis kreativitással pótolták a hiányt, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek.

Nem kis munkával építettek egy jókora slotcar-pályát, amelyre aztán raliautó-karosszériával szerelt gépeket eresztettek rá. A havat liszttel pótolták. Van itt minden, ami kedves az autóbuzi szemének. B-csoportos szörnyek, mint az Audi Quattro vagy éppen a Peugeot 205, pár évtizeddel későbbről pedig Citroën C4 WRC, de persze a Subaru és a Lancer Evo sem maradhat ki.

Az autók egyébként nem a slotcar-pályáról szedik az áramot: RC-gépek, saját erejükből közlekednek, csak a megvezetés miatt kapcsolódnak a pályához. Szinte elképzelni sem tudjuk, mennyi aprólékos munkába került, mire minden összeállt úgy, ahogyan azt a videóban látjuk, de megérte: igazán látványos szórakozásban lehet részük a megszállottaknak. Nagyon kéne egy ilyen itthonra is.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.