2017.02.12. 08:57
53 hozzászólás

Saab - Nekem még mindig ő az igazi...

68749

Nem gondoltam volna, hogy 10 év után is együtt leszünk még, de ahogy kezdett öregedni, úgy egyre jobban összecsiszolódtunk és még mindig kitartok mellette.

Tűzpiros Zseboroszlán, Lionkid!

53379

Kezdetben voltak a német autók, legalábbis nálam az első sorban, amit még használtan is meg szabad venni, mert megbízható és ugyebár német minőség. Nem is csalódtam bennük jó darabig, mert kompromisszumot kötöttem: Jó motor, megbízható autó, rohadó karosszéria.

Lóti-futi, csak városba!

55019

Egyelőre stabil helye van a kisautónak a családi flottában. Bár mostanában munkaügyben próbáltam néhány kiskategóriás bérautót, fogalmam sincs miért kellene lecserélni a jól bevált Corsát egy mai zörgő, háromhengeres-turbós szerencsétlenségre, aminek másodpercekben mérhető a gázreakciója.

Sorhat + szívó + hátúl hajt + kézi + kabrió, mi kell még?

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Azzal kezdtem, hogy megkerestem és kiiktattam a nyekergéseket és zörejeket az autóból. Akkor volt 11 éves és végig Budapesten használták, ami hát nem segített. Ennek volt köszönhető a felni repedés és a rugó törés is.

Egy fostalicska de a cél(om)nak megfelel :)

DSC 5771

Szeretek vele menni autópályán, mert nincs lerohadva a testem, ha ki kell szállni belőle, de bosszant, hogy mindig van valami apró baja.