Amikor a japánok a viccen viccelődnek

2017.11.14. 15:47
0 hozzászólás

Döbbenetes látvány a Can-Am versenyautó és pápamobil áthatásából létrehozott izé. Nem is nagyon tudtuk volna mihez kötni, ha a Jalopnikon utána nem járnak, hogy mi a szösz ez. Úgy néz ki, valamiféle bonyolult, többszörös áttételű humornak szánták, az eleve karikatúra-jellegű kaido racer stílus karikatúra-jellegű paródiájának, kei-car méretben.

😂アルト?

Mark Kawaguchi (@markkawaguchi) által megosztott bejegyzés,

A fotók a Hello Special nevű rendezvényről készültek, ami eleve a péppé tuningolt japán autók egyik helyi dzsemborija, ahol szép számmal látni Kei kategóriás, azaz apró, adókedvezményes autókat képtelen méretű spoilerekkel. nagyon alaposan megcsinálva. Ebben a mezőnyben nem lehet egyszerű kitűnni a tömegből, de ezzel a dologgal sikerült. Az elrajzolt versenyautónak látszó tárgy a felirat tanúsága szerint valaha egy Suzuki Alto lehetett, de ez egyébként nem igazán látszik rajta. A karosszéria nagyrészt fából készült, csak a magas bukókeret nem, bár a nyomtáv és a karosszéria súlypontja alapján egészen valószínűtlennek tűnik, hogy ez a gép felborítható.

Raphael Orlove azt írja vonatkozó cikke címében, hogy ez az új kedvenc autója. Az enyém biztosan nem, de azért percekig nem tudtam letörölni a vigyort az arcomról – ha akad, aki ezen hasonlóan jót derül, már megérte ma felkelnem.

#ハロースペシャル #hellospecial

Shakotan Today (@shakotantoday) által megosztott bejegyzés,