Villámhiéna világbajnok-dedikálta Suzuki-csomagért

2017.12.20. 17:28
7 hozzászólás

Az idei karácsonyi hiéna egyetlen motoros csomagjáért megy most a játék. A zászló, a sapka és az emléklap a Silverstone-i MotoGP futamról származik, az emléklapot maga Kevin Schwantz dedikálta. A szemüveget és a kisautót autós oldalról csaptuk hozzá. 

Mindenekelőtt egy kis prológus: A Suzuki aktuális sztárversenyzője, Andrea Iannone nem egy bonyolult srác, viszont rohadtul győzni akar, és magasról tesz a csapatutasításra, már ha a Suzukinál van olyan egyáltalán. A Ducatinál volt, de ő akkor is simán kiverte a motort az első helyen motorozó csapattársa alól, de ez egy másik sztori. A lényeg, hogy Iannone idén is sokat esett, főleg a szezon elején, amivel nincs is baj, egy versenyzőnek meg kell tanulnia a határait, ha később igazán gyors akar lenni.

A Suzuki máig haknizó versenyzőlegendája, Kevin Schwantz is sokat esett, sőt, volt úgy, hogy miután kiesett egy olajfolton, felkapott egy csíkos zászlót, és azzal integetett a többieknek, hogy vigyázzanak abban a kanyarban - a pályabírók pedig közben csak néztek bambán. Az ehhez hasonló húzásai miatt Schwantz igazi közönségkedvenc volt, de mindössze egyetlen világbajnoki címet szerzett.

rtb

A kérdés ehhez a sztorihoz kapcsolódik kapcsolódik: ki volt az a versenyző, akinek súlyos balesetet kellett szenvednie ahhoz, hogy végül Schwantz átvehesse szezon végén a serleget? Nincs határidő, az nyer, aki elsőként kommenteli be a jó választ a poszt alá. 

Van és lesz még nyereményjáték elég, ezen a linken találod a karácsonyi hiénák gyűjtőjét.