Testével próbálta megfékezni a C63 AMG-t a rendőr

2018.01.16. 20:56
15 hozzászólás

Ha valahonnan, a Times Square-ről nem vártuk volna ezt a videót. Egyrészt a zsúfolt, keresztutcák-szabdalta, millió lámpával tömött Manhattan nem az a hely, ahol nagy divatja van a gumiégetésnek vagy a bármiféle közveszélyes vagánykodásnak. Másrészt az USA nagyon nem az a hely, ahol gázt szokás adni, ha egy rendőr az autód elé áll. Megmagyarázhatatlan másodpercek világ központjának központjából. 

A fenti videót még szombaton vette fel egy gördeszkás a C63 AMG-vel burnoutoló idiótáról és a rendőrről. Előbbi a Hetedik Sugárúton lefele autózgatva égette a gumit, majd a Times Square-nél elé állt a rendőrtiszt. Konkrétan a 26 éves Ian Wallace, aki könnyebben sérült abban a hősies küzdelemben a 6,2 literes, 457 lóerős V8-assal. Ettől függetlenül ő is beszállt abba a deszkáról videózva kicsit komikus üldözésbe, ami a 42. utcában ért véget. Itt még nekikoccant pár autónak a mercis, mielőtt teljesen nyoma veszett.

br

Az amerikai sajtóban persze mennek az elemzések, hogy a rendőrök hibáztak-e vagy sem, hogy nem tudták elkapni a mercis srácot. Az USA-ban közismerten nem ritka, hogy egy rendőr fegyvert rántson és használja a nyílt utcán, de elég speciális a szitu, ha a történet helyszíne a New York-i turizmus éjjel-nappal emberekkel teli központja, a Times Square (nem mellesleg rendőrből is rengeteg van ott folyamatosan).

A mercis őrültnek egyelőre semmi nyoma, ami már azért is érdekes, mivel Manhattan egy sziget, ahonnan csak néhány híd és három csatorna vezet ki, mindegyik alaposan be van kamerázva. Szóval bárhol is legyen az a fekete C63 és gazdája, nehezen telhettek az elmúlt napjaik.