Öreg buszból csinált menő otthont ez a lány

2018.06.24. 11:19
0 hozzászólás

Nem mondom, hogy a Bored Panda az internetes tartalomszolgáltatás csúcsa, de hogy megéri néhanap görgetni párat arrafelé, azt vállalom. Ha nem így tennék, talán sosem jön szembe Jessie sztorija, az amerikai lányé, aki egy ötvenéves lepusztult buszból csinált menő otthont környezetbarát életstílus hívószóra. 

Jessie egy 1966-os GMC Greyhoundnak, egy Amerikában egykor népszerű városi busznak állt neki. A galériában látható végeredményben 125 ezer dollár (34 millió forint) és három év munkája van. Ott is nagy lehet a córesz az építőiparban, mert Jessie szerint szakembereket találni volt a legnehezebb, de végül összeállt a szűken akár négy embernek is lakható busz. Január óta lakik benne, most viszont árulja. 149 ezer dollár (40 millió forint) az ára, fent van a craigslisten

Ja, és úgy nézd a képeket, hogy ez itt gyakorlatilag egy lakóbusz. Mármint járni is képes, lett költve a hajrásra is, lábon lehet vele járni Amerikát. Jessie-nek is utazásra kell a pénz, mert bár jó buli egy ilyen prémium otthon, amivel utazni is lehet, ő inkább világot járna. Sok-sok kép az építésről és a kész buszról a galériában. Még több a busz Instagram-oldalán.   

(Bored Panda, Craigslist)