Hat tonna betont töltöttek egy pickupba, majd tesztelték

2020.04.07. 11:30
9 hozzászólás

A WhistlinDiesel nevezetű YouTube-csatorna egyike azoknak a remek csatornáknak, amik arra törekednek, hogy minél nagyobb hülyeséget csináljanak autóikkal. Ezen a műfajon belül specializálódtak is, hiszen főleg pickupokkal foglalkoznak, vagy ha nem, akkor is minél nagyobb járművekkel igyekeznek őrültséget csinálni. Egyik legutóbbi videójukban például közel 6 tonna friss betont töltöttek egy Ford F350-es platójába.

A csatorna alapján nagyjából két hónapja kerülhetett az amerikai tulajdonosokhoz a 100 ezer dolláros (közel 34 millió forint) átalakított pickup, de ha így haladnak, lassan nem marad sok belőle. És nem csak a betonos kísérlet miatt, előtte is csináltak már vele nem túl értelmes dolgokat, például kalapáccsal és egyéb tárgyakkal megpróbálták tönkretenni. De nem újdonság, hogy nézettségért cserébe rongálják autójukat a YouTube-osok.

Ennek az átalakított Fordnak az egyik különlegessége, hogy borzasztóan meg lehet emelni, többek között erre alapozva töltöttek bele 6 tonna friss betont - a gyári modell teherbírás 3,3 tonna. Itt a videó az egész kísérletről.

Meglepő vagy sem, a hidraulikus szerkezet a teszt után is működött, és nem tört el semmi - igaz, egyes részek erőteljesen meghajlottak. Mindenesetre nem tett jót a 6 tonna beton az autónak, az biztos.

Forrás: Carscoops