Lehet-e még 800 köbcenti alatt autót venni?

Heti merítés

2020.06.14. 13:06
18 hozzászólás

A pirinyó kéthengeres

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A szeretett kis Trabantom után egy hasonló kis autót szerettem volna, a lehető legkisebbet, de 800 cm3 alatt már alig akad valami. És végül erre a típusra esett a választásom, mert ebből még idehaza is van, igaz nagyon kevés.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

15 év egy Suzuki Swifttel

71796

Már a vásárlás is nagy sztori volt. A feleségem elmondása alapján, mert mi pár hónappal később ismerkedtünk csak meg. Az úgy volt, hogy bement egy autó kereskedésbe,és azt mondta, neki kell egy autó, amiben van klíma. Akkor rámutattak a kis Suzukira, és mondták, hogy akkor tessék, lehet vinni. Erre azt mondta a feleségem, hogy hát azt biztos nem veszi meg, mert hát az "nagyon kék". 

Tudtad, hogy Swiftből is volt kabrió?

A hálátlan pénztemető

71804

Az idő sürgetett gyorsan kellett egy kocsi ami bírja a hosszú utakat. Ekkor bukkantam véletlenül a Passatra a fővárosi autópiacon. Volt már Volkswagenem régebben, akkor megfogadtam az életben többet nem veszek. De elveim ellenére mégis megvettem.

Találj hozzáértő szervizt, ha baj van és imádni fogod a kocsit!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autó nagyon megtetszett amikor frissen vaxolva, kipucolva 2017-ben átvettem a kereskedésből (holland import). Annyira jól felkészítették az eladásra, hogy minden létező apróbb hibát sikerült eltüntetniük rajta, mint pld. az ajtókilincs mögötti kis női köröm által okozta karcok, kisebb kavicsfelverődések, utastéri karcok a műanyagon. 

A Lancer esete Papp Tibivel

Turbós H Caravan apának és a családnak

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az alkalmazott anyagok a középső polcról kerülhettek le, átlagosak, számomra a fekete belső és a dizájn kicsit komor és fantáziátlan. Az utastérben található tárolórekeszek mennyisége és kialakítása viszont rossz! Nincs üveg/pohártartó, nincs egy rendes rekesz, ahova az ember a tárcát, iratokat, telefont tehetné megfelelően.

Göbi véleménye a H kombiról

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.