Ha nem érdekelnek az autók, ez a te autód

Válogatás a legfrisebb ítéletekből

2020.07.12. 16:42
17 hozzászólás

Finom kis retró érzés deluxe köntösben

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az az igazság hogy idő és hely híján kb. két évet állt leponyvázva egy ismerős kertjében vevőre várva, aztán amikor úgy tűnt hogy van rá vevő, előszedtem, eladásra felkészítés céljából, és használgatni kezdtem hogy lássam tényleg jó e, nehogy szart adjak el, persze mindez egy fék beállítással kezdődött mert nyilván minden dob máshogy fogott, vagy be volt ragadva.

Ez is Trabi, csak kicsit más

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Csak a kínálat tetejéről!

71857

Elöljáróban el kell mondanom, hogy az autót a kínálat alsó részéből választottam, ezért nem feltétlenül minden az autó konstrukciós baja. Ami típushiba, az az hogy a szélvédőnél azesővíz leeresztő rés túl picire lett tervezve, könnyen eldugul, ami zárlatossá teszi az ablaktörlőmotort, ezért ha valaki ilyen autót vesz jobb, ha minél előbb kiszélesitteti a lyukat rajta. 

Pista ilyennek látta a legdurvább Cliót

Mérges kis hóbagoly

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Új autóként vásároltam a Pappasnál, eddig 20 ezret tettem bele, szóval még nem tudok hosszú távú tapasztalatokról beszámolni (ellenben a rózsaszín köd még nem szállt fel, sőt teljes mértékben kitart, ezt nem árt így az elején leszögeznem).

Winkler és a Renegade bemutató

Ha nem érdekelnek az autók

71855

Az autó nem kelt feltűnést a ház előtti parkolóban. Szinte minden családban van, vagy volt már belőle egy darab használatban. Az autó kiválasztásakor szempont volt, hogy ne legyen drága (max. 3 havi fizetés), ne kerüljön túl sokba az üzemeltetése, ne fogyasszon sokat, és persze legyen megbízható. Egyszerűen közlekedni akartam vele.

Gyulavitéz esete a használt Astrával

100 000-ig hibátlan

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ami jó: mérete, vezethetősége, a futóműve szuper. A fékje idegesítően erős és hirtelen harap, szokni kell. Vontatáskor a 6.-ik fokozatot el kell felejteni, óvatos vezetéssel 9 liter alatt fogyaszt, de nem lehet kis fordulaton menni vele mert nincs ereje és a dpf is eldugul ezt pontosan kétszer annyi fogyasztással jutalmazza. 

Anti kirándult egyet a Custommal

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.