Ma is ezzel járnék, ha lett volna eszem

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.09.13. 16:23
23 hozzászólás

Kár volt eladni, józan döntés egy Vectrát birtokolni - Opel Vectra

A kép illusztráció. (forrás: Wikipédia)
A kép illusztráció. (forrás: Wikipédia)

Szerettem, ma is ezzel járnék ha lett volna eszem és nem adom el. Eladtam az új tulaj pedig fejre állt vele. Az alja rohadásmentes volt. Kár érte.

Régi cikkeink felett már kissé eljárt az idő (és a többszöri háttérrendszer váltás) vasfoga, de azért sikerült előásni egy Vectra tesztet.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Így vagy úgy de mindig hazavitt - Ford Mondeo

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Gyönyörű 225/45 17es alufelnivel, hihetetlen tágas csomagtartóval, 130 lovas motorral maga volt az álom. Alap felszereltség volt ami az Astra után nekem full extrának tűnt. 10 000 kilométerenként cseréltem benne az olajat, olajszűrőt és levegőszűrőt. 30e km gázolajszűrő és pollenszűrővel együtt.

Családi kombik egymás közt

Bipoláris személyiségavarosoknak - Volvo V50

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mikor autót kezdtem keresni, ezek voltak a szempontok: Motor & váltó legyen megbízható, mindenképpen automata váltós, NCAP 5*, legyen benne tempomat, klíma és ne egy közlekedőedény legyen, hanem nyújtson valami élményt. Egy barátom 2.4 szívó benzin S60-asa után tudtam, hogy nekem sor 5 henger kell, a hangja a mai napig mosolyt csal az arcomra.

Jermann Kálmán ezt látta a V50-ben

Szürke bálna - Alfa Romeo Stelvio

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Jött a gyerek, kedves párom addig rágta a fülemet, míg beláttam, a logisztikázáshoz (kutya, gyerek, sógor és az ő cuccaik valamint lakásépítési feladatok) kell egy nagyobb autó, így a szeretett Giuliát a frissen lelépett kolléga Stelviojára cseréltem.

Lendvai Zsolti találkozása az olasz SUV-val

Igásló - Honda Civic

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autót 2018 januárjában vásároltam meg egy kereskedésben 184 ezer kilométerrel. Hogy valós e vagy sem, sosem tudjuk meg, alvázszám szerinti keresésnél nem talált semmilyen eredményt az autóról. Szépnek tűnt kívül-belül, megalkudtunk, elhoztuk. Kellett egy autó munkába járáshoz.

Ilyen egy korabeli Type-R

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.