Xanax helyett V8-at

Válogatás a Népítélet amerikai oldaláról

2020.10.25. 15:43
9 hozzászólás

Olds, we ate! - Oldsmobile Ninety Eight Regency Coupe 1979

33412

Csak annyit tudtam az autorol, hogy nagy, barna, Oldsmobile, es egy wisconsini feszerben var rank, hogy lelket leheljen bele valaki.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Xanax helyett V8-at - Pontiac Firebird

72025

Gyerekkori vágyam volt és amikor mélyponton van az ember, akkor vki drogozik, vki iszik... én ilyenkor autót veszek! :) Egyik se egészséges! Amcsi autós fórumon vettem. ÉLETEM LEGJOBB DÖNTÉSE VOLT! Ez sokkal jobb mint a xanax! Ha csak beindítottam, már attól jobban lettem. A szomszédok nem biztos! :-)

Hogy miért adtam el? MERT EGY HÜLYE VAGYOK! Ne cigizz, ne drogozz, ne kurvázz, vegyél egy régi amcsi V8-at és rendbe jössz! :)

Winkler és a Firebird

Egy amerikai középkategóriás a '80-as évekből - Buick Skylark

A kép illusztráció (forrás: Wikipedia)
A kép illusztráció (forrás: Wikipedia)

Több autóm is volt ez előtt, mind szocialista relációból (FSO1500, Dacia Brake, Lada 2105), illetve vezettem más kocsikat is, de mikor az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy van egy eladó Buick, kíváncsi lettem rá. Ahogy megláttam, azonnal bele szerettem.

Ha Skylark nem is, de Riviera volt nálunk

A K 5-ös ügynök - Chevrolet Blazer

30351

Sokat tépelődtem hogy milyen autó felelne meg, tekintve arra, hogy mire használom (munka), milyenek a közlekedési feltételek (Kuwait vezeti a halálos közlekedési balesetek negativ listáját, sajnos), és fenntartási költségek (üzemanyag-kb 43Ft/liter, a legolcsóbb alkatrész GM).

Rácz Tomi és a Balzer

Csak erős idegzetűeknek! - Chrysler Concorde

26667

A gazája Kanadában dolgozott és beleszeretett a típusba. Úgy gondolta vesz egy kevésbé töröttet, de megkíméltet és itthon megcsináltatja. A kiszemelt példány eleje és hátulja is ütött volt. A számításba hiba csúszott, mert a keresett lóvé megúszott és a kocsi gányolós lakatos kezébe került.

A családból a Sebring került a kezünk közé

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.