Harmadik alkalommal rendezik meg a BMW Premium Selection vásárt Budapesten

Hirdetés
2009.09.28. 11:21 Módosítva: 2009.09.28. 11:38
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A rendezvényen több, mint 200 minőségi használt BMW közül lehet majd választani, a vásárlóknak egy év ajándék CASCO jár

Az elmúlt két évben nagy sikernek örvendett a BMW Magyarország és kilenc hivatalos márkakereskedés által rendezett BMW Premium Selection Kiállítás és Vásár, amelyet idén is megtartanak. A négynapos eseményen a márka használtautó programja, a BMW Premium Selection legszebb darabjait mutatják be és kínálják megvételre. A zömében néhány hónapos és kis futásteljesítménnyel rendelkező gépjárművek a bajor márka teljes palettáját lefedik, köztük olyan különleges modellekkel is találkozhatnak az érdeklődők, mint a vadonatúj Z4. Az autók minőségét egy, a BMW AG által meghatározott rendkívül szigorú átvizsgálással garantálják, biztosítva így, hogy csak hibátlan állapotú autók kerülhessenek a vevőkhöz. A rendezvényen BMW Financial Services finanszírozást választó vásárlók egy év ajándék CASCO-t kapnak autójukhoz. A helyszín ezúttal is a budaörsi AutoExpo M1 (Budapark, megközelítés az M1 autópálya és az 1-es főút felől). A harmadik BMW Premium Selection Kiállítás és Vásár idén október 8. és 11. között, reggel 9 és este 8 óra között tart nyitva.

A rendezvény központi eleme a BMW Premium Selection újraértékesítési program, amelynek keretében kiváló minőségű és megbízható, fiatal használt BMW-k megvásárlására van lehetőség. Az ügyfelek javarészt a BMW németországi központja által használt cégautók közül válogathatnak, amelyek jó minőségű német utakon, keveset futottak. A gépkocsikat a gyár által hitelesített adatbázisból hívják le, így könnyen és megbízhatóan ellenőrizhető a gépkocsik állapota. A rendszer garantálja, hogy az értékesített autók megbízható forrásból és ellenőrizhető adatokkal (km óra, jármű- és szerviztörténet stb.) kerüljenek az országba, kiküszöbölendő a tulajdonosokat érő esetleges kellemetlenségeket. Ezzel garantálni tudják azt is, hogy az autó hosszú távon is megőrizze értékét a piacon. A prémium minőségű használt modellek esetében is kiemelten kezelik a megbízhatóságot mind az autók, mind a szolgáltatások tekintetében.

A BMW Premium Selection programban szereplő összes autó az értékesítést megelőzően részt vesz a BMW Magyarország vagy az egyik hivatalos BMW márkakereskedés részletes, 72 pontból álló átvizsgálásán. Ebbe beletartozik többek között a motor és a sebességváltó, a fékrendszer, a karosszéria és az elektronikus rendszer, illetve a belső tér teljes átvizsgálása. Az autókat csak ezt követően értékesíthetik, így minden BMW Premium Selection autó tökéletes állapotban és igazolt minőségben kerül új tulajdonosához.

A BMW Premium Selection keretében értékesített gépkocsikkal olyan prémium szolgáltatások is együtt járnak, mint a 24 hónapos EUROPlus garancia, az egyéni finanszírozási és biztosítási lehetőség a BMW Financial Services keretében, valamint a BMW Mobile Care, amely többek között 24 órás ügyfélszolgálatot és országúti segélyszolgálatot is biztosít a vásárlók részére.

Az idei eseményen BMW EfficientDynamics koncepciót és a BMW Vezetéstechnikai Tréninget is jobban meg lehet majd ismerni az ezeket bemutató információs pultoknál.

A rendezvényen a BMW Magyarország, illetve az alábbi BMW márkakereskedések kínálatából lehet válogatni: Wallis Motor Pest, Wallis Motor Duna, Budapest Motors, Rack Autó, Leier Autó, Schneider Autóház, Magisz, Mag3, Glass.

www.bmw-premiumselection.hu

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.