A Volvo a valaha volt legjobb autós zene nyomába eredt!

Hirdetés
2010.01.28. 11:34
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A megújult Volvo C30 merész modernizmusa mellett valódi személyiségét is jobban megmutatja. A C30 a Volvo provokatív és egyben legjátékosabb modellje. E modell azon vásárlók kedvence, akik legtöbb idejüket városi környezetben töltik, és akik komoly elvárásokat támasztanak egy autó megjelenésével, menettulajdonságaival és személyiségével szemben. Egyedi megjelenése révén a megújult C30 modell - mely szinte korlátlan számú variációban rendelhető -, rendkívül sok rajongót szerzett. A markánsabb orr és a sportosabb hátsó rész még jobban kiemeli a C30-as tulajdonságait, hiszen kihívó, közvetlen és szenvedélyes.

És ha már szenvedély... ahhoz, hogy felleljük minden idők legvérpezsdítőbb zenéit, a Volvo épp ezt a modelljét hívta segítségül. A C30-ast vezetni életérzés, ráadásul, megújulását követően még sportosabb, karakteresebb lett, és frissített külsejéhez tökéletesen illeszkedik a csúcsminőségű audio rendszer.

Tudjuk, hogy az élet nem csak a Volvóról szól, de hisszük, hogy vezetni ezt érdemes. Hogy az élmény még teljesebb legyen, találjuk meg közösen a valaha volt legjobb autós zenét! Ha szíved együtt dobban kedvenc dalod ritmusával, ha legerősebbre tekered a hangerő-szabályzót, mikor a zene eléri csúcspontját, és a kormányt markolva hangosan énekled a szöveget, ezt a játékot neked találták ki!

Tudd meg hát, hogyan szól imádott slágered egy C30-as audio rendszerén! Ehhez nem kell mást tenned, mint részt venni a Volvo és ClassFm közös nyereményjátékán, ahol a fődíj egy egész hónapos C30-as tesztvezetés!

Szavazz arra a dalra, amit a legjobban szeretsz hallgatni, amikor úgy igazán a lóerők közé csapsz! Ezt egyaránt megteheted a Volvo Facebook oldalán vagy a ClassFm +36 30 645 0000-ás sms számán, egészen február 12-ig. Magát a fődíjat, az egy hónapos tesztvezetést, február 15-én, az addig szavazók közül sorsoljuk ki. Akik pedig február 8. és 12. között játszanak Abaházi Csabával a ClassFm-en, további értékes Volvo ajándékokat nyerhetnek!

Az aktuális toplista állását bármikor megnézheted a Facebook-on, vagy hallhatod a ClassFm-en, ahol a játékban résztvevők által összeállított aktuális TOP30-as listából szemezgetnek a műsorvezetők! Bővebb információért látogass el honlapunkra, amelyet a http://www.megujultc30.com/ címen érhetsz el!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.