Villanyfényben jobban látszik a gumifüst

Hirdetés
2010.08.26. 15:21
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Máriapócs nem csak a pápalátogatásól híres – a versenysportok kedvelőinek a település nevéről inkább a hírhedt katlan ugrik be, ahol ralikrossz autók tucatjait gyilkoltak már le. Most szombaton viszont megpróbálják az aszfaltcsíkra korlátozni az autók mozgásterét, bár a drifterek bizonyára igyekezni fognak, hogy koppkeresztre csavart kormánnyal minden centiméterét kihasználják a pályának.

Egy vérbeli drifter nem kérdez. Leporolja a verdát a garázsban, bepakolja a gumikat, bekészíti a pótalkatrészeket, összeszedi a csapatot és elindul keletre. Egy vérbeli drukker pedig tudja, hogy a RabócsiRing, mint helyszín, csak egyet jelenthet: drift lesz, durva lesz. Mi a meglepetés? Az éjszakai aszfaltszínezés.

Joggal várja el mindenki, hogy a máriapócsi katlan aszfaltját igazi profi pilóták koptassák tovább ezen az augusztusi éjszakán. Megnyugtatunk mindenkit, a színvonalat a Magyar Drift Szövetség garantálja, sokat látott bírókkal, és ami még fontosabb: szakavatott kormánypörgető kezekkel. Aki igazi driftet akar látni, az szabaddá teszi az estéjét, hogy élőben győződjön meg róla, milyen a drifter virtus.

Majd két hónap kínzó várakozás után a Drift lovagok ismét csatába indulnak, nem kevesebb a tét, mint elhódítani a bajnokság negyedik - utolsó előtti - fordulójának győzelmi lobogóját. Többen is esélyesek a végső győzelemre, így óvatos ütközetre esély sincs, mindenki utolsó leheletéig fog harcolni a dobogó tetejére jutásért.



Most sem marad el a szexi autómosás; belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, valamin temérdek kiállító színesíti a programot, és ha igazán bátor vagy: irány a DriftTaxi, sikíts a jobbegyben!

Információk:

Belépőjegy: helyszíni jegyváltás 2000 Ft, 10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható

Programterv - augusztus 28. szombat

10.00 -           Kapunyitás
10.00 - 14.00 Edzés
14.00 - 17.00 Kvalifikáció Pro+Street kategóriák
17.00 - 17.30 DriftTaxi
17.30 - 19.30 Street kategória döntők
19.30 - 20.00 Szexi autómosás
20.00 - 23.00 PRO kategória tsusio csaták
23.00 -            Eredményhirdetés

Info vonal: (70) 564-7694

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.