Kezdd az új évet 1 millió forinttal

Hirdetés
2010.12.23. 20:00 Módosítva: 2010.12.23. 20:01
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Lehet, hogy hihetetlen, hogy 1 millió forintot nyerhetsz csupán azzal, hogy feliratkozol a Bónusz Brigád hírlevelére, lehet, hogy szokatlan, hogy sem termékbemutatón nem kell részt venned, sem zöldségaprítót nem sóznak rád, és hatszáz sms-t sem kell elküldened. Lehet, hogy hihetetlen, pedig ez a helyzet.

A Bónusz Brigád az első és a legnagyobb hazai közösségi vásárló weboldal. A portálon, amely egy online programajánló is egyben, naponta találkozhatsz 50-90%-os engedményt nyújtó ajánlatokkal. A kedvezmények javarészt szolgáltatásokra (éttermek, kozmetikai szalonok, nyelviskola, síoktatás, korcsolyapálya belépő, borkóstoló és így tovább) és nem árucikkekre szólnak, de a közösségi vásárlásnak ez a formája, amely a világ minden táján egyre divatosabb, pont ettől különleges. Egy-egy ajánlatnál a honlap felhasználói akkor kapják meg az engedményt, ha a megfelelő számú vásárló összegyűlt - és ez szinte mindig megtörténik.

Tehát ha feliratkozol a Bónusz Brigád hírlevelére nem csak 1 millió forintot nyerhetsz, hanem ennél sokkal többet, hiszen rendeszeresen hírt kapsz az újabb kedvezményekről, így számos szolgáltatáshoz lényegesen olcsóbban juthatsz hozzá, mint egyébként. Ahhoz, hogy részt vegyél az 1 millió forintos sorsoláson, nem szükséges kupont venned a Bónusz Brigád weboldalán (habár azzal is te jársz jól, hiszen olcsóbban vásárolhatsz), elég ha mihamarabb feliratkozol a hírlevélre, a játékban ugyanis azok az emailcímek vesznek részt, amelyeket 2010. december 15. és 2011. január 15. éjfél között regisztráltak. A sorsolásra, közjegyző jelenlétében, 2011. január 20-án kerül sor. A nyertes e-mailben értesül a nyereményről, a játék menetéről pedig a facebook.com/bonusz.brigad oldalon kapsz folyamatos tájékoztatást.

Az 1 millió forint a szerencsés nyertes Bónusz Brigádos egyenlegén fog megjelenni, és ezt az összeget szabadon elköltheti bármelyik Bónusz Brigád kuponra, bármelyik Bónusz Brigád ajánlatnál.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.