Meglepetés a Suzukitól!

Hirdetés
2011.02.10. 14:00 Módosítva: 2011.02.15. 15:52
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

20 éve kezdődött. Évfordulós ajánlatok, és egy kis nosztalgia.

Hát igen! 1991... Szandi gyanútlanul énekelte a Szerelmes szíveket, hivatalosan is elhagyta az országot az utolsó szovjet katona, az ovisok A szépség és a szörnyeteg bemutatójáig számolták vissza a napokat apró kis ujjaikon...

Mindeközben pedig valami készült Esztergomban, ami aztán vitathatatlanul megváltoztatta a mindennapjainkat. A mag elvettetett, hogy aztán elkezdődhessen az az elképesztő sokasodás és burjánzás, ami a Suzuki első 20 magyarországi évét jellemezte. Először jöttek a kocka Swiftek, aztán az egyre kedvesebb külsejű testvérei és egyre okosabb unokatestvérei. Az alacsony fogyasztásukról és minimális szervizigényükről híres kisautók hamar benépesítették az utakat. A Suzuki a legnépszerűbb magyarországi autómárkává vált, és ezt a címet valószínűleg felülmúlhatatlanul hosszú évekig meg is tartotta.

Ma, 2011-ben, amikor az új Swift már 5-csillagos biztonságot képvisel, és piacra került a teljesen új kategóriát jelentő Kizashi, minden jel arra mutat, hogy a második 20 év is hasonló felfutást hoz majd, mint az első.

Mindenesetre az évfordulós ajánlatokkal jól kezdődik a második etap:

Az1.2-es, légkondis, bőrkormányos új Swift GLX például már 3 290 000 forintért elvihető. A modellhez 7 légzsák jár, a CD+MP3-lejátszó és az USB-csatlakozó pedig a hab a tortán.

Az 1.5-ös, légkondis SX4 szervokormánnyal, CD+MP3-lejátszóval és kormányról vezérelhető audio-rendszerrel pedig most csak 3 490 000 Ft.

További ajánlatokért érdemes ellátogatni a márkakereskedésekbe vagy a www.suzuki.hu oldalra.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.